Ooozzzgggeee Merhaba kızlar beş aylık bebeğim var uyurken rüyasında çok ağlıyor mırıldaniyor sonrasında çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor başına böyle bişey gelen var mı nasıl geçecek
269522 Ooozzzgggeee 3 aylık bebeğim benim de aynı rüya görüyor gibi ağlar gibi mırıldanıyor birden ağlamaya başlıyor sonra :(
Binnur_cam Ooozzzgggeee o aylarda kızımdada olurdu sakince gidip emziğini düşürdüyse emziğini verirdim başını okşardım rahatlar susardı ..
Eliiifkaya_ Ooozzzgggeee kızım 14 aylık hala öyle uykusunda gözleri kapalıyken ağlıyor sadece meme de sakinlesiyor okuyoruz falan ama bilemiyorum
Babykaraniko Diş çıkartıyor olabilir veya nazar olabilir bol bol okuyun kehribar kolye var bebeği sakinleştiriykr bakabilirsin
Ooozzzgggeee 269522 aynen öyle oluyor Cevşen var başında ama hala aynı çözemedim neden olduğunu korkutuyorlar mi acaba yoksa her bebekte oluyor mu bilmiyorum
KKuboss Daha az önce aniden ağlayarak kalktı ama gözlerini bile açamadı. Memede susuyor yerine koyunca ağlıyor. Karnından aşırıııı gürültüler geliyor sanırım gaz sancısı var
Ooozzzgggeee KKuboss sizin bebeğin gazı vardır karnından sesler geliyorsa benim ki öyle değil baya baya ağlıyor rüyasınds
Ooozzzgggeee Binnur_cam ben de öyle yapıyorum başka bişey gelmiyor ki elimden ama içim gidiyor o içini çekerken
Binnur_cam Ooozzzgggeee büyüme atağı sanırım ya korkulcak birşey değil .. Benim kızımda gözü kapalı ağlardı içini çekerdi hep korkar tedirgin olurdum şimdi alıştım azaldıda zaten.