Arsylda1 Merhaba verem aşısı yapılalı iki haftayı geçti kızlar banyo yaptırmak için üzerini çıkardığımda iltihap kaptığını gördüm . Banyo sonrası patladı benim gibi bu durumu yaşamış olan var mı neden olmuş olabilir.
Mabell Arsylda1 kızımın da aynı şekilde oldu hem de kaç defa iltihap oluyor patlıyor ardından tekrar iltihap tekrar patlama 3-4 kez tekrar etti her defasında doktorumuza fotoğraf attım ama hep normal olduğunu söyledi sonra kendiliğinden geçti
PeekaBoo_ Arsylda1 normal canım tekrar edebilir şişip kızarıp morarabilir geçmesi uzun sürebilir bizde de olmuştu
Fahin Arsylda1 bebegim 4 bucuk aylik. Daha yeni iltihap oldu. Sonra kendiliginden patladi. Dahada sisebilir demişti doktor
Arsylda1 Fahin bizimde 4,5 aylık demeli olabiliyor hemen geçer umarım kıyamıyorum çok üzülüyorum bir şey olduğunda
Cnsadl Arsylda1 korkmayın ve hiç ellemeyin oğlum 9 aylık daha yeni kuruyor bir kaç defa hep tekrar ediyor akıyor geçiyor öyle öyle kuruyacak ellemeyin ve bir şey sürmeyin hiç
Eslemervaela aşinin tuttugunun kanitit bu intehap gayet normal panik yapmayin siz mudahale etmeyin o bu sekilde tekrarlayip sonra iylesecek