Merveaslan1 Bebeğim doğduğundan beri poposu sırtı mor 14 aylık olmak üzere geçmedi bu şekilde olan var mı
Ecem__ Merveaslan1 ay simdi korktum ben benim oglum dogdugunda sirtinda mor degilde mavi gibi leke vardi doktor mongol lekesi dedi suan 19 aylik azcik kalmis geciyor kotu birseymiki kafam karisti
Bett1 Merveaslan1 ilk oğlum dogdugunda bacağında morluk vardı 10 güne kalmadan geçti ikinci oğlumda tam popo kuyruk sokumu yani orda morluk vardı onunki 4. Aya doğru geçti o kadar uzun zaman geçmese kesin gotururdum
-_Esra_- Doktora götürün mutlaka. Böyle çocuklarla düşük bir yüzde ihtimalıyla omurga sorunu oluyor skolyoz vb. Gibi benim oğlum da böyle oldu skolyoz cıktı. Belki bir şey yoktur sizde ama yine de kontrol ettirin
Merveaslan1 Ecem__ bizimde mor değil mavi gibi bize de geçer dedi doktor ama ne bileyim burda o kadar çok kötü şey okuyoruz ki insan korkuyor
Ecem__ Merveaslan1 bizimkinin kalca ve el bileginde vardi mavi gibiydi elindeki gecmis sirtindada gecmek uzere doktor dogum lekesi demisti.sizinkini gormedigim icin birsey diyemem canim icin rahat edecekse goster doktora yuruyormu
Merveaslan1 Ecem__ aylar önce özelde bir doktora sordum geçer dedi ama inşallah birşey yoktu rabbim korusun 🙏 elimizden tutunca yürüyor kendini bırakmaya cesaret edemiyor daha
Ayyybensookk Merveaslan1 bilmiyorum henüz geçmedi 4 aylık şuan doktor mongol lekesi olduğunu kilo aldıkça ve büyüdükçe geçeceğini söyledi
huzurluaycicek Benim bebeğimin poposunda morluk var doktor normal 3 5 yaşındN sonra geçer dedi ultrason da çektirdik bir şey çıkmadı ama siz yine de doktora sorun
Merveaslan1 Bett1 5 yaşına kadar bile kalabilir demişti o zaman ama bu şekilde olan var mı diye merak ettim