Nhnhzl Başı çok terliyor ne yapabilirim bunu önlemek için kızlar her emzirmeye kalktığında başı yattığı yer terli oluyor
Svdmirac Nhnhzl benim oğlumda öyle kalın mi giydiriyorum diye düşünüyorum ama Sivas’ta yaşıyoruz geceleri çok soğuk oluyor ama doktorum normal olduğunu söyledi
Nhnhzl Svdmirac şuan hava buradaysa soğuk gece ısıtıcı ile ısınıyoruz ona rağmen soğuk tek kat giydiriyorum pijamalarını çok kalın da değil yatağında müslin örtüsü serili üstünde bebek yorganı var ne bilim normal geliyor terleyince de öksürüyor
Defnemommy Yani ben istanbuldayım benim bebeğimde çok terliyordu şöyle bir çözüm buldum penye battaniye altına koydum üstünde penye battaniye örttüm terlemesi bitti bir deneyin isterseniz.
sokaklahmacunuu Mrvkl Nhnhzl buldunuzmu 😀9 aylik bir oglum var gece emzirmeye kalktiginda sirti su gibi oluyor degistirsen uykusu dagiliyor dagistirmesem hasta olavak diye korkuyorum
Nhnhzl sokaklahmacunuu aynı valla 10 aylık olduk bizde ben her emzirmede kâğıt havlu veya ağız mendillerinden koyuyorum her emzirmede değişiyorum