stillwasser Oğlum 20 aylik taklit becerileri var ismine de bakar ama mesela baska biri seslenirse direk bakar ben seslenirsem bi bakar bi bakmaz ben gülünce oda guler alkis bay bay cee yap burnun gozun nerde fln bunları yapıyor bazi hayvanların sesini taklit ediyor ama aklımı karıştıran birsey mesela gözüne kestirdiği nesneleri elinde taşıyor ben elinden alırsam agliyor mesela bugün dışarı çıktık yemek yedik gelene kadar elinde ketçap ve pipet poşetini taşıdı gelince birakti nesneleri taşıma olayına kafa takıyorum bu durum normal mi sizce
kubra2608 stillwasser normal geldi bana takipte kalın ama isterseniz bi doktora götürün içiniz rahat etsin
Girl_baby stillwasser o yaş aralığında nesne taşıması çok normal eğer otizmden şüpheleniyorsanız böyle birşey değil çünkü bende bir ara kapıldım böyle bir duruma ama otizimin ettikleri daha fazla
sedaozdemir stillwasser Hemen olumsuz dusunup de uzulmeyin,o daha etrafi kesfediyor ve ambalaji rengi farkli gelen seyleri tasiyabilir oynayabilir,iciniz rahat etmiyorsa tabii doktorunuza danisin,kafaniz rahat eder
stillwasser Dolores 2 li kelime yok ama kelimeleri var mesela ateş olcer gorur ateşini olcer kulak çubuğu gorunce kulağını temizler anahtar goruncr kapıya takmaya çalışır ama nesne taşıma olayi beni biraz telaslandirdi