nescafebagimlisi Kocasını bıçaklayan bir arkadaş vardı forumda kavga ederken yatak odasında bulunan çakı mıydı neydi onunla bıçaklamıştı aklıma geldi , son durumları neydi acaba inşallah kötü şeyler olmamıştır
LaMamaDellaCicala nescafebagimlisi esi sikayetci olduysaki hastahaneye gidince olmus olabilir ifade alirken kadin hapistedir😑
nescafebagimlisi Satranc ayy ben kullanıcı ismini hatırlıyorum sanki ama tüm gönderiler silinmiş mi yanlış mı hatırlıyorum bilemedim bende çok merak ediyorumm
Ygtoglm-- Aa böyle bi mevzu mu vardı . Kaçırmışım valla . Dur bakalım umarım görür de yazar son durum güncellemesi yapar bize
nescafebagimlisi Alya-Sena Ay tam hatırlamıyorum ki kavga etmişler kemerle mi dövmüştü sanki öyle birşeylerdi
Kubraaybars Alya-Sena evet evet o post hahaha aklıma geldi noldu acaba harbiden şikayet etmemişti eşi
Alya-Sena nescafebagimlisi tam net hatirlamiyorum ama sanirim oydu kocasi bunu dovmus buda bicagi alip uzerine yurumustu cocukda 2 bucuk yaslarndaydi yaninda olmus hersey. Cocugum etkilenmismidir diye soru sormustu. Sonra herkes tepki gosterince bayan agzini bozmustu sosyal hizmetlerde calisan bir bayan da cocugu aldiricaz adresi bulmaya calisiyoruz filan demisti.