Beren023 Zeyneeep kendisine bırakırsam sabah 12 12.30 a kadar uyuyo güne çok geç başlıyor o zman da...öyle olunca uyumuyor gece
Mirayy00 BurcuMasal ahh nerde bizimki 2 aylik 7 8 saat uykusuz duruyo benide kendinide mahvediyo daha 2 ayliksin sen uykuyla derdin ne😫
BurcuMasal Beren023 Biz de 3 ay 20 günlük canım evet seninki daha Zormuş bir sıkıntısı mı var yoksa uyumadığı zaman keyfi yerinde mi?
BurcuMasal Mervehicip Benimki yorgun düştüğü zaman daha çok ağlayıp uykuya dalamıyor ama sık sık da bölüyor bu sefer uykusunu uyku uykuyu getiriyor bizde ama gece ne oluyorsa anlamıyorum
BurcuMasal Zmnl19 Karnının doyduğuna İnanıyorum bezleri iyi aç olsa uyanıkken de huysuz olur diye düşünüyorum gülüyor oynuyor uyuyacağını anlayınca kıyameti kopartıyor bu ay atak ayı ondan sanırım
BurcuMasal balonjoje 3 kez uyuyor zaten canım gündüz sabah 9-10 gibi kalkıyor 12 gibi uyuyor 2 gibi uyanıp 4 gibi uyuyor sonra 6da kalkıyor ama bir daha 8de falan uyutamıyorum ağlıyor 12ye kadar oyalanmak istiyor onu anlamadım
BurcuMasal Mervehicip Bir de kaç aylık sizinki uyanmadan 8-9 saat uyuyor acıkmıyor mu benim kızım mama yemiyor 2-3 saatte bir uyanıp emiyor