BirAnneBirBebekkkKk Tam alacakken gereksiz diyorlar alamiyorum kararsızım sizler hangi markayı kullanıyorsunuz memnun musunuz
Semaaa39 BirAnneBirBebekkkKk bende yeni aldıö sayılır bi kaç hafta oluyor. İç kısım apart döküm oluşundan ve markayı evde de kullanışımdan dolayı tefal tercih ettim. Kendi kendini temizleme buharda haşlama vs vs özellikleri var. Henüz ayarı tutturamıyorum ama oğlumun yemeklerimde işe yarıyor. Parmak Patates çok iyi olmuyor. Küp küp patataes daha güzel oluyor. Tavuk vs kızartıyorum oluyor ancak eşim tavada daha guzrl oluyor falan diyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM BirAnneBirBebekkkKk gereksiz diyenler almanızı istemeyenler sizi daha çok yormak isteyenler. Philips xxl kullanıyorum çok da memnunum hatta o kadar memnunum ki 2. Evime de aynı üründen aldım kullanıyorum.
Didibo BirAnneBirBebekkkKk Philips kullanıyorum. Eltimler ve kayınvalidemde philips kullanıyor. Açıkçası yağ temizliği derdimiz kalmadı diyebilirim. Fırınıda eskisi kadar çok kullanmıyoruz artık.
Gzdnr17 BirAnneBirBebekkkKk kime göre neye göre gereksiz Allah aşkına ben yumurta bile haşlıyorum Phılıps XXL akıllı teknoloji modelini kullanıyorum ve airfreyim her şeyim net 😂 Buzlu köfte 10 dakikada pişiriyor 9 dakika da poğaça pişiriyorum Buzlu börek 8 dakika pişiriyor kim hangi akla bu kadar pratik cihaza gereksiz der 😂😂😂
mavi61 Kumtel kullanıyorum özellikle bebeğiniz varsa çok iş görüyor diye düşünüyorum malum suda haşlayınca vitaminleri ölüyor filan
niluna BirAnneBirBebekkkKk eşim hediye almıştı bana keşke philips alsa demiştim ama hem geniş hemde güzel cıktı valla bzimki
asrinhatasi BirAnneBirBebekkkKk ben Xiaomi kullanıyorum haftasonu kahvaltılarının kurtarıcısı resmen. Onda patates kızarırken ocakta omleti vs yapıyorum. Geçenlerde de biber domates közledim mis oldu valla. Tavuk kanat sufle de güzel oluyor.
baharbahce BirAnneBirBebekkkKk valla tatlısından tuzlusuna kızartmasından sulu yemeğine herşeyim orda artık Philips xxl kullanıyorum
zumra13- Bende phılıps kullanıyorum ilk zamanlar hevesle kullandım tavuk flan da yaptım güzel yapıyor pratikte zaten 2 kişyiz birde kızımız var 1 yaşında yetiyor bize şuan sadece patates kızartması yapıyorum haftasonları temizlemesi üşendiriyor beni
Karansmmom BirAnneBirBebekkkKk Vestel aldım bende yağsız kızartma açısından çok iyi, tavuğu böreği felanda çok güzel kizartiyor suanlik memnunum