Anonim41 Merhabalar, 6 ay 5 günlük kızım. Bu şekilde 1-2 dakika durabiliyor. Sonra yanlara devriliyor. Şuan detseksiz oturabiliyor diyebiliyor muyuz bu 2 dakika için 😁
Dolores Anonim41 hayır eğer düşüyorsa desteksiz diyemeyiz. Ama en fazla 1-2 haftası vardır zaten. Siz yine de yastık koyun 😇
lahmacunayran48 Anonim41 5 buçuk aylıkken kızım böyle oturuyordu düşüyordu sonra 6 aylıkken tamamen desteksız oturmaya başladı yanlarına arkasına yastık koy bır sure sonra düşmez artık sık sık oturtsan 1 haftada desteksız oturur 🥰
Vina3 Anonim41 evet gönül rahatlığıyla diyebilirsin biz dr desteksiz oturamıyor dedik oturttu kızımı ve 25-30 sanıye sonra devrildi dr oturuyor işte dedi. Çamaşır sepeti çok işe yarıyor faydalanın derim
Anonim41 Dolores evet evet yalnız birakirken mutlaka tüm çevresini yastıkla dolduruyorum teşekkür ederim 🍀
fatma___ Anonim41 yaa sabır yaa sizin gibilere yorum yapanın… Çocuk oturmuş desteksiz oturuyor işte tabii ki süresi zamanla artacak bunun sende farkındasın daha ne bekliyorsun bravolar tebrikler falan mı soruna uygun bir cevap vermişim işte oturuyor demişim daha ne diyim okodoğono onlomomo vor….
Anonim41 fatma___ doktorumuz detseksiz oturmaya başladığında haber ver ek gıda listesi atacağım dedi de ondan sordum. Sizden niye tebrik bekleyeyim çocuğumun yaptığı gelişim basamağı için 😁 yemin ediyorum komiksiniz