Dilruba_1 Bu devam sütlerinden 1 yaş sonrası verdiniz mi? İçerik olarak diğer devam sütleri gibi kapsamlı duruyor ama tereddütte kaldım
Damlanurrr Dilruba_1 vermedim ben hiç vermeyi de düşünmüyorum içerikleri temiz değil ve kutu da reyonda aylarca bejleyebilen paketli sütler netice de benim doktorum da kesinlikle vermemem gerektiğini bir çok zararından bahsetti bunun yerine evde peynirini yaptığın yoğurdu yesin bu şekilde alsın alacağı vitamini çocuğun karnı boş boş dolmasın dedi
Dolores Dilruba_1 bizim doktorumuz milupa olanı önermişti, aldım ve verdim, ama benim oğlum süt ve süt ürünlerini sevmediği için asla bağımlılık olmadı özellikle istemez yani vermezsek. Bu arada 1,5 yaşından sonra vermiştik memeyi kestiğimiz için
livanurvealpinannesi61 Dilruba_1 sağlıklı değil içinde çok fazla şeker var şeker 3 yaşa kadar verilmez. İçim marka olabilir ama içinde katkı koruyucu vs var süt 2 yaşa kadar önermiyor uzmanlar ben 2 yaşa kadar ek gıda ve formül mama verdim.
HappyQueen Dilruba_1 bebeğim mamayı bıraktıktan sonra buna devam ettik şuan 18 aylık hâlâ da devam ediyoruz
Dilruba_1 Damlanurrr zaten süt ürünleri kefir yoğurt vs seviyor tüketiyor da 17 aylığız şu anda yemeklere ek olarak bazen evolvia devam sütü içiyor İçim de güvenilir bir marka olduğu için dikkatimi çekmişti acaba veren var mı diye
Duyulurum Dilruba_1 ben 20 ay civarı vermiştim pınar’ın olanı. Verme sebebim memeden kesmiştim, hiç mama vermemiştim ve süt içmek istiyordu. İlave şeker oranı çok düşük ben sadece inek sütünin faydası olmadığı için vermenin doğru olmadığını düşünüyorum
DuruveDefne Duyulurum merhaba nasıl veriyordunuz peki biberonla mı sütü kaynatıyor muydunuz içine bir şey katıyor muydunuz? Detaylı anlatır mısınız?
Duyulurum DuruveDefne Merhaba, cezvede ılıtıyordum biraz. Dolaba koymadıysam onu da yapmıyordum. Oğlum biberon mantığını hiç bilmediği için ve bardakla da içemediği için pipetli suluğuyla içiyordu.
Alya-Sena Dilruba_1 ben pinarinkinide iciminkinide veriyorum 12.ayindan beri. Suanda 17bucuk aylik herhangi bir sorunla karsilasmadim bugune kadar.