ecesarak Umarım atlatır çocuklarımız. Korktuk ve rota virüs ikinci dozu yaptırmadık. Şu an için dikkat ettiklerim özellikle baharat ve balık. Dediğim gibi terlediği bölgelerden de leke çok atıyor ama terin önüne geçemiyoruz. Ne zaman yeni leke çıksa ondan mı bundan mı şundan mı diye ikileme düşüyoruz. Antihistamin içeren gıdalar vermekte fayda var. Kapari ve kuzu kulağı antihistamin içeriyor fakat ben oğluma yediremedim. Ek gıdada ne avokado ne muz ne yoğurt kötü bir şey yaptı. Büyük leke artışı daha önce de söylediğim gibi rotavirüs ya da balık günü oldu. Daha sonraki balık denemelerinde de sırtını duvara koyup kaşıdı. Rotavirüs canlı aşı olduğu için tetiklemesi olası. Biz hastalığı bilmeden önce de pamuklu kıyafetler tercih ediyorduk, sizde buna dikkat edin ve yünlü kıyafetler giydirmeyin. Bir de lekeler kahverengimsi ise her şey yolunda oluyor ama ne zaman kırmızılaşsa bir şeyler tetikliyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de oğlum yaklaşık sizin bebeğiniz kadarken hastalığı öğrenmiştik. Şimdi sanki öyle bir hastalığı yok gibi düşünüyorum. Lekelerden başka bizi üzen bir durumu yok. Sizi rahatlatmak için söylemiyorum ama birgün bile ateşlenmedi, grip olmadı. O kadar güçlü bir bünyesi var. Yok gibi görüyorum ben artık bu zıkkım hastalığı. Bağışıklığını güçlü tutun, baharatlara(tarçın, karabiber) özen gösterin, her şey zamanla geçececek. İnsanlar lekelerini soruyor, alerji diyip geçiyorum. Sizin döneminizde olduğu kadar önemsemiyorum. O zaman ağlamaktan, elimde kağıt kalem not almaktan, araştırmaktan perişan olmuştum. Şimdi yeni lekeler ekleniyor ama 3,5 aylıkta olduğu gibi bir anda sırtını ya da vücudunun başka bölgesini kaplayan lekeler çıkmıyor. Zamanla onlar bile çıkmayacak diye umuyorum.