Oflu61 Ya butun uyku yemek hersey altust oldu saatlerce ayakta duruyor ve uyumak istemiyor siz neler yasadınız bu ayda bi benimki mi boyle ne zaman gececek buu yardım yahu🤦🏻♀️
Elifadacakmak Oflu61 saatlerce sallıyorum 🤷🏼♀️ Bırakınca yine uyanıyor 🤦🏼♀️ Gündüz hele hiç uyumuyor . 4 ay 27 günlük
Elifum Oflu61 şuan 3 saattir uyutmaya çalışıyorum uykusu var gözleri kıpkırmızı meme desen emecek ama gazı var kıvranıp yine emmiyor kafayı yiyeceğim
Sevda35 Bizde yaşadık gerçekten çok yorucu ve yıpratıcıydı ama geçicek merak etmeyin.15-20gün öyle sürdü amq düzelmişti.
Oflu61 Sevda35 ay sormayın en azından aksamları uyutur biraz dinlenirdim esimle vakit gecirirdim simdi bizim uykumuz gelıyor onun gozler hala fıldır fıldır. Guya uyuyor dıye besıgıne koyuyorum 5 dk sonra bakıyorum sankı gıc uyumamıs gıbı. Geciyor mu bu sonradan bi donemmi bu yanı umutlandırmayın benı 😂
Oflu61 Elifadacakmak evet sallamaktan yoruldum artık tam uyudu yatır derken hop yine ayakta. İlgi istiyor yalnız kalmak istemiyo beslenmek desen oyle bi istahlı degil tamamen degıstı cocugum
Ayshee Oflu61 edecek canım bnde öleydim bde hastalandı bide diş ckardı agzımdan burnumdan gelmişti ama gecio yalnız degilsin btun bebeklerde dort ay sendromu var 😁😁😁
Oflu61 Elifum ben yarım saat denerim uyumuyosa kaldırırım babasına veriyorum oynuyor konusuyor yoruyor sonra gene mız mız basladımı sonra gene yatmayı denemek ama uyumamak hepsi sar bastan 😂
Ayshee Elifum kucagına alıp göğüsünw yatrarak tıpısla haffte salla ayaktayken bnmki öle uyuyordu bi dene
Tudaa Ya arkadaşlar bebeklerinizi kucağınızda ayakta tuttuğunz zAman yan basıyomu biliyorum erken ama bianda tereddüt ettim zaten çok basmak İstemiyo bastığı anda yan çeviriyor bir ayağını bunu tabi kucağımda yapıyorum yere vs bastırmıyorum erken diye
Mervenejan 4 ay 24 gunluk gunduzleri baya uyuyor ama aksam 12 yi buluyoruzz eskiden 9 9 bucukta uyurdu
Oflu61 Ayshee ben bugun oyle de denedim dedim sallanmaktan sıkıldı belki. Amaan sonra bir cıglık sen beni kandıramaya mı calısıyorsun dermis gibi
Elifum Ayshee kız neler neler ayakta gezdirerek dik tutarak pışpışla şışşışla kışkışla vay anam var emerken bile gözleri fıldır fıldır dönüyor etrafa bakıyor