gizemfalan Arkadaşlar merhaba. Doktor macrol antibiyotik verdi . Ancak kaç gün kullanacağımı söylemedi. Yetişkinlerdeki gibi bitene kadar mı veriyoruz.
Elif0636 gizemfalan evet antibiyotikler bitirilir genelde etki etmesi açısından 5 ile 7 gün sürer üst solunum enfeksiyonu mu var ? Ne kadarlık bebeğiniz
gizemfalan Elif0636 teşekkür ederim yanıtınız için. 11 aylık. Üst solunumdu ancak hırıltı başladı ve 4 iğneye rağmen düzelmeyince macrol verdi doktor
Elif0636 gizemfalan rica ederim sabah akşam kaşığın ¼ i kadar tok karnına içebilirsiniz hazırlanmasını biliyor musunuz şişeyi çalkalayın toz bi karışsın sonra kaynamış soğumuş suyu çizgiye kadar katın. Çalkalayın içerinde her kullanımda ve bitene kadar içerin geçmiş olsun
gizemfalan Elif0636 prospektüsünde 5 ml vermem gerektiği yazıyor o yüzden 5 ml verdim kiloya göre dozu. Doktor yeterli açıklama yapmadı umarım doğru yapmışımdır. Teşekkür ederim bilgiler için🥰
Elif0636 gizemfalan 6.5 ml e tekabül ediyor ¼ i doğru yapmışsınız yeterli zaten geçmiş olsun acil şifalar diliyorum miniğe🌺
Yagmur_24 0000Bahar evet biz de bugün biladık süper çalkaladım ama o tortular duruyo ilaç mı bozuk dedim resmen
gizemfalan 0000Bahar ufak ufak toplar değilde tuz gibi minik noktalar vardı ilacın yapısı bu içirdikten sonra bebişe su içirilebilir rahatsız olmasın diye ☺️
0000Bahar Yagmur_24 aynen canım ilaç öyleymiş ya tadı iyi ama o toplar ağızda kalınca iğrenc yazık bebelere ya
Yagmur_24 0000Bahar ya ben intetnetten de baktım bilgi göremedim bu saat oldu hala ara ara sallıyorum inanır mısın ben beceremedim yeni ilaç alalım diyodum😂😂😂🌺 bendeki umuda bak hele shdjdj