tunalim120 Günüm geçmişti acilde kan verdim randevum salı şimdi sonuca baktım da 40 çıkmış düşük değilmi bilen varmı
tunalim120 Zlhaanne 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
tunalim120 birazquality 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
tunalim120 annelikgunlerim 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
tunalim120 berikomoms 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
tunalim120 Deletedmom_112 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
SevimliHayaletCasper tunalim120 değerin kaç olduğu önemli değil. Önemli olan düzenli artış olması. 2 günde bir tekrarlayın. Hayırlı olsun 🩷
tunalim120 SevimliHayaletCasper 10 ay önce kürtaj olmuştum bu düşük değer korkuttu o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim 🥲
birazquality tunalim120 allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin endişelenmeyin inşallah herşey yolunda gider ❤
annelikgunlerim tunalim120 ben de hamileliğimden 8 ay önce kürtaj oldum ilk değer önemli değil artışı önemli sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
Deletedmom_112 tunalim120 korkma kuzum benim her ikisinde değerim düşüktü kalp atışını bile 8 +2′de duydum. Şimdi biri 22 aylık biri 5 aylık. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın
Catlakbiranne tunalim120 6 yla öğrendim hamile olduğumu Önemli olan değer değil sağlıklı artması önemli olanı