Ftgra Kızlar iyi akşamlar 17 aylık oğlum var tam bir meme bağımlısı sürekli emiyor yemesine gayet güzel ama sorafan kalkar kalkmaz bile emmek istiyo ve emerken sürekli meme değiştiriyo yani artık oyun haline geldi uykusunda bile aynı şeyi yapıyor o yuzden de gögüslerim sürekli yara hiç iyleşmiyor artık emzirmeyi bırakmak istiyorum zaten doya doya emdi bu ayına kadar ama sütüm hiç azalmıyor ilk zamanlardaki gbi çok önerebileceğiniz bir yöntem var mı özellikle sütü azaltacak bir çözüm 😔
Ocakhaziran Ftgra yaş nane koyup sıkı sütyen takınca geri gider diyorlar ama bunu yapman içim önce bıraktırmak lazım malum başka azaltmak içim bilemiyorum
Sinem26 Ftgra canım bende bununla ılgılı post actım ben mecbur kesmek zorunda kaldım oglum 13aylık tam meme duskunu ne bıberon ne baska bısey almıyordu gozumu karartım kestım gece 5gun oluyor goguslerım berbat agrıyo ılk uc gun daha berbattı yuruyemıyordum sana tavsıyem sutyen gıyme rahat bırak kendılıgınden aksın eger sutyen gıyersen sıkıyor mastıt yapıyo onun acısı daha fena sakın sıkma akısına bırak ogluma gelıcek olursak gece saat bası kalkan oglum bı yatıyo sabaha kadar 🧿ılk ıkı gun cok agladı bende bıberona kızımın sutu vardı cıleklı sut onu verdım ıctı ben sok tabı cok sukur unuttu memeyı ıstahıda artıı daha cok yemek yıyo obur turlu sureklı mememdeydı
Zerr Az emzirirsen sütün zamanla azalır, tabiki ilk Bi kaç gün şişecek Ben kesince memelerdeki şişliği azaltmak için sağmıştım, önce günde 2-3 defa sonra 1 defa, çok değil sadece sertiği azalana kadar.
Ftgra Sinem26 aynen anlattığınız gibiyim emzik biberon hiç birşey almıyor küçükken bi sütüm azalmıştır mama bile içiremedim biberonla galiba sizin gibi yapmalıyım artık gögüslerimi ağrıdan hissetmiyorum sürekli yara ve iyleşmiyor teşekkür ederim tavsiyeniz için
Zerr Ftgra Kesiliyor evet, aslında ben 20. Aylıkken kestim çünkü 2. Ye hamile olduğumu öğrendim. Doktor tam kesilmez tekrar hormonlar üretir demişti sıkıp bakmaya korktum 😂 Sende 2. Hamilelik yoksa tamamen kesilir merak etme
Sinem26 Ftgra bende cok cektım canım yardımcı olduysam ne mutlu bana meyvelı sutler tatlı guzel gelıyo hemen alıyolar ben bıberon almıyo dıye kutu cıleklı sutu pıpetle ıcırdım onunda cok hosuna gıttı cekıyo sonra bıberonla verdım hemen aldı bıde boyle bı dene allah yardımcın olsun bes gun oldu daha sutum kesılmedı boyna akıyor ıns terbıye olur
Ftgra Sinem26 ay inşallah ya benimki de hiç süt içmiyor çilekli yi de bir deniyecem inşallah onu içer çok çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ftgra Zerr şuan öyle bi hamilelik yok diye biliyorum inşallah doğru biliyorumdur da kesilir 😂 çok teşekkürler kakaolu sütüde deniyecem deneye deneye seveceği bişey bulabilirim heraldr 😊