Hulya19_zumra Merabalar annelerim kızımda bugün farkkettim öncesinde öksürük vardı zaten ama bugün öksürme şekli değişti havlar gibi internette araştırdım krup diyor ama başına boyle birşey gelen oldu mu
3prenses_annesi Hulya19_zumra Geçmiş olsun laranjit olmuş odasında kesinlikle toz olmuycak ve soğuk buhar uygulayın
Glcntna Hulya19_zumra krup olmuş bize hava verildi hastanede evdede devam etmiştik. Bi kaçda şurup vermişti adlarını hatırlamıyorum ama
nehirsude0 Hulya19_zumra benimkide dün iyilesti aynisiydi doktora goturmelisin canim ben sonradan cok pisman oldum goturmedime 10 gün havlar tarzda oksurdu dayanamadim goturdum ilac yazdi doktor oksuruk icin bide antibiyotikle serum fizyolojik verdi 3 gunde iyilesti beklememelisin yoksa allah korusun bronsit olur
Hulya19_zumra 3prenses_annesi hastaneye götürsem mi acaba dedim eşimde sabah götürelim gece uyuyor dedi bnde biraz pimpirikliyim çok korkmaya başladım sixde olmuş muydu ne kadar sürdü
3prenses_annesi Hulya19_zumra Bir anda gece uyanıp nefes almakta zorlanmıştı kızım hava yolunda ödem oluşuyor nefes alıp vermesini zorluyor dikkat edin eğer fenalaşırsa hastaneye götürün soğuk hava adrenalin verirler rahatlar