Gonuel Kızlar sütüm az geldiği için ek olarak mamada veriyorum 3 aylık bebeğime. Meme emince hemen kusuyor ama mama içince kusmuyor. Her türlü yolu denedim ama içtiği bütün sütü geri çıkarıyor. Neden mama içince kusmuyor? Lütfen yardım edin
Aidaninannesi Gonuel sütünüzü kontrol etyirin her anne sütüde sağlıklı değil anne sütünden zehirlenen bebekler bile var
humeyradmn Gonuel üşütüyor olabilir misiniz ? Bende sırtımı üşütünce hemen kusuyor benimde sütüm az zaten zorla cıkıyor onuda kusunca çok üzülüyorum
Mstfcnr Gonuel biz de böyleydik bebeğime süt alerjisi dediler ben süt ve süt ürünleri yemedim sonra kusma devam etti reflü dediler sonra başka bi doktora götürdüm enfeksiyon var dedi şimdi hem antibiyotik Hemde kusma ve mide bulantı için isurup veriyorum etkisi oldu baya
esra91 Gonuel emerken çok hava yutuyorsa gaz yapar ve gaz ile birlikte kusuyor olabilir . 2 bucuk aylık kızım 1 bucuk ay aynı sorunu yaşadık dr kilo alımı iyi sıkıntı olmaz dedi . çok şükür yeni yeni geçti kusması .
Gonuel Aidaninannesi gerçekten mi 😦 kadın doktoruma mı, çocuk doktoruna mı danışmam gerekiyor bunu peki?
Aidaninannesi Gonuel meme doktoruna başvurun.sigara kullanıyorsanız ve ya her hangi ilaç kullanıyorsanız onlar etki ede bilir
Gonuel Saçma sapan kaynana postunda bin tane mesaj atan var. Önemli bişey sorunca bir kişi cevaplıyor…..
Gonuel humeyradmn bilmiyorum canım olabilir. Çünkü doğumdan beri çok fazla sıcak basıyor hep terliyorum. Balkon kapısı falan açılıp kapanıyor olabilir yani. Bende çok üzülüyorum zaten çok az geliyor 😔
mzzz humeyradmn senin üşütmen hasta olman tam tersi sütünde antikor üretir senin hasta olup üşütmen sütüne geçmez ki
Gonuel Mstfcnr çok geçmiş olsun canım teşekkür ederim cevabın için. Peki sigara kullanıyor musun sen?
Gonuel Mstfcnr ben hamileliğim den önce kullanıyordum. Hamileliğim de bıraktım yaklaşık 1 aydır günde 2 tane de olsa içiyorum. Sıkıntı stresten onuda içmesem çatlayacak gibi oluyorum 😔 acaba ondan mı diye de düşünüyorum. Ama doktora gidince soracağım.
esra91 Gonuel makine ile sağın biberonla verin anne sütünü biberon hava yapmaz ozamanda kuscakmı bakalım sütten mi hava yuttuğundan mı ordan anlarsınız
Gonuel Misbebe canım belli olmuyor iyi emdiyse hiç vermiyorum. Ama sütüm olmazsa doymazsa 150 cc veriyorum. Değişiyor yani emmesine bağlı veriyorum.
Merve-Lina Gonuel bunu kesinlikleee çocuk doktorunuza danışın. Sizjn yediğiniz biseye alerjisi olabilir ondan da kusuyor olabilir.
Misbebe Gonuel Peki mesela 150 cc mama verdin sonra tekrar meme ne zaman veriyorsun Önce tazyikli mi diye düşündüm ama az diyorsun