askoglusum Kizlar goguslerimde çok sarkma oldu kilo kaybından dolayı, burda daha önce post açmıştım kimse yazmamisti evde etkili çözüm var mı diye, peki ameliyat hakkında bir bilgisi olan fiyat vs.var mı
Marianne askoglusum ben mayıs ayında ameliyat oldum. Toparlattım, küçülttüm. Çok mutluyum. Fiyat 50 bindi o zaman. Şehir Mersin.
aycancan18 askoglusum cift destekli sutyen ve cilek yagiyla sıkılastirici kremle 6 qyda toparladim bende 20 kilo verince evde busekilde cozum buldum hala devam ediyorum ciddi toparlama oldu ve gogus egzersizleri ile birlikte
askoglusum Çok yüksek bir rakam ya işte buna üzülüyorum bu bütçeyi veremem ben evde de kesin bir çözüm arıyorum ama bulamıyorum çünkü ciddi bir şekilde sarkma oldu kilo kaybı emzirme derken……
Uyukizim-33 Bnmki de cansızz cılız bişey oldu. Hiçbişi yapamam valla . Dışarı çıkarken destekli sütyen takıyorum mis gibi oluyor 😀
askoglusum aycancan18 internete yazsam bulurum bu dediklerinizi bı de hangi sıkılaştırıcı kremi kullaniyorsunuz
aycancan18 askoglusum niveq nin kini kullaniyorum bende baslarken bu kadar toparlanqcqgimi dusunmemistim ama sonuc qlarak mutlu oldum