theblackvirgo benimde oğlum 7 aylıkken 2. Hamile kaldım. Tabi hamilelik sürecinde çoook ağladım üzüldüm istemiyorumdum . Şimdi 2. Oğlum 11 aylık büyük oğlum 2 buçuk yaş olucak . Zormu evet zor ama öldüm bittim demiyorum. Zaten bebeğiniz 7 aylık bu sürede zaten uykusuz yorgun ve dışarı hayattınızdan azda olsa kopmuş oluyorsunuz bu sürecte 2. Yide büyütmek ayriyeten senelerinizden gitmez. Benimkiler Bir arada abi kardeş okadar tatlı ve merhametlilerki gören maşallah diyo😍mesela ilk oğluma her şeyi ben öğretirken küçük oğlum abisinden gördüklerini hemn kapıp öğreniyo. Mesela 2 gün önce koltuktan tek başına düşmeden inmeyi öğrendi , abisinden hep görürdü öyle kaptı . Oyuncak arabalarla oynamayı ögrtmedim abisine bakarak şimdi çok güzel sürüp oynuyo ve bunu gibi bir çok şey daha. Bir anne için parka çıkarken daha küçük olan çocuğuna arkadaş bulmak zordur ve hatta bazen bu yüzden bebek yaştaki çocuklar zorbalığada uğruyorlar ama bir kardesi oldumu arkadaşa bir süre çokta gerek duymayıp parkın tadını kardeşi ile çıkarır ve hatta bukadar eğlendiklerini gören öbür çocuklarda onlara katılmak isticeklerdir🤭yani 2. Bebeğinizde 2 yaşa kadar sorunlar çekersiniz ama ondan sonra okadar rahatlarsınızki iyikide birbirine arkaş olan 2 bebem olmuş dersiniz. Hem erken yaşta 2 cocuğu aradan çıkarıp ara vermeden hayatın tadını çıkarırsınız