Elenor17 Evim cok nemli nem oranı sürekli %70-80 sogukta cam kapı da pek açamıyorum nem oranını nasıl düşürebilirim başka ?
yagizcinarsmom Elenor17 bende burda kalayım klima da açık hep 60-70 Arası düşmüyor rutubette var maalesef
Srcz Elenor17 tuz lambası kullanıyorum o kadar faydasını gördüm ki komodinin üstü hep su oldu nemi çekmekten
Alerjikrinit Elenor17 nem topu almıştım ben pek şşe yaramadı geçen bi sayfada görmüştüm kdın kedi kumu koymus kaplara işe yaramış bi deneyin isterseniz
153s34 Srcz orjinal olup olmamasi bseyi degistiriyor mu acaba? Yani bu her yerde gordugmuz yavruagzi-pembe arasi renkte olan lambalardan bahsediyorsunuz dimi
kums Srcz isinigi yakmak gerekiyor mu lambanın biçim içindeki lamba patladı öyle yanmadan dursa işe yarar mı?
153s34 Srcz yorumunzdan snra baktim internetten aama hangisini almak gerekkyor ki acaba 😔 bildigniz bi site var mi
Srcz 153s34 bildiğim yer yok maalesef çünkü biz yerinden almıştık tuz mağarasından orijinal olması gerekiyor yoksa öbür türlü faydasını görmezsiniz
Elenor17 zeynep91 havalar da cok soğuk gündüz havalandırsam da yatak odası özellikle ebeveyn banyosu oldugu için sanırım ekstra nem oluyor tuz lambası işe yarıyorsa alacsgım
Elenor17 153s34 kullanın bakalım memnun kalırsanız biz de alırız 😁 kullanınca yorum yaparsanız sevinirim
Ilkheycan23 Elenor17 sızın de bebegınız sık sık h t a oluyor mu ozrllıkle grıp ve bogaz enfeksiyonu.. Benım wvımınde nem oranı cok yuksek bebegım cok sık hasta oluyor acaba onunla alakası var mı dıye soruyorum