Fgdt Kızlar 2 yaşında oğlum var , 2 aydan beri cocopops veriyorum ama nekadar sağlıklı veya değil bilmiyorum. Ambalajlı yiyecekler tabiki zararlı ama ama bu gevrek hakk8nda pek bilgim yok .sürekli meyve vermeme rağmen illa böyle şeylerde ister.
Dilararden Fgdt 2 yaş hala çok küçük bir yaş. Cocopops yerine humm organik kahvaltılık gevrek, ya da direkt yulaf ezmesi. Sade müsli kullanırsanız içine de sevdiği meyvelerden eklerseniz çok daha sağlıklı olur
Mcnkarsel Fgdt ben çok nadir de olsa veriyorum. Ben yerken gördü istedi normalde tatlı vs tadını bilmez dedim atar ağzından ( hep atardı) bunu cok sevdi. Bende arada az az veriyorum. Yararlı bişey değil muhakkak ama kıyamıyorum
Fgdt Mcnkarsel yani çok sık vermediğim sürece sorun olmaz bence . Aralarda bol meyve veriyorum vitamin ihtiyacını böyle karşılıyor
annediyebiri Fgdt ben tarım kredinin cocopopsunu veriyorum bazen tadı pek güzel değil keçiboynuzu unu kokuyor ama hevesi gitsin diye
mammyyss Fgdt 3 yasinda oglum bende ara sıra veriyorum. Süte de zararli diyorlar ama yogurt da yemedigi icin mecbur bi sut urunu icsin diye icine az nesguikle süt iciriyorum. Nesguik az oluyor. Bende genelde meyve kuruyemis vs veriyorum ama tabi paketli gidalarda nadirende olsa vermek zorunda kaliyorum
Mmeelliikkeee Fgdt arada çikolata veriyoruz ama öğün kahvaltı vs yerine geçecek gevrek vs asla yemedi hiç gerek yok zaten. İstemezse aç kalabilir sorun yok atıştırmalıkları genelde kuru üzüm kuru dut , meyve . Arada Mısır patlatıyoruz beraber.