1cocuksevdasi Kaç dk emziriyorsunuz benimkine kalsa hiç ayrılmayacak hep emecek bakiyorum 1 saate yaklaşmış kendim ayırıyorum artık yoruluyorum çünkü bırakmıyor
Girl_baby 1cocuksevdasi 5 dakika emerdi benim ki ebe yarım saat emmesi lazım diye hep moralimi bozardı
zk1611 1cocuksevdasi bazen beş dk emiyor uyuyor uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor almıyor bende doymuş diye düşünüyorum bazende bıraksam saatlerce kalacak bir saate yaklaştı mı ben artık ayırıyorum ama mızmızlanıyor bu seferde doymadığını düşünüyorum ama bir saat boşa mı çekiyor diyorum emzirmek çok zor bi olau valla ne içtiğini bilmiyorsun doydu mu doymadı mı falan
mzzz 1cocuksevdasi canım kendin ayırma bırak istediği kadar emsin bizimkide öyle sabah 5 te bıraktı saatlerce memedeydi en sonunda uyuya kaldı hem sütün içinde çok iyi ne kadar emerse o kadar sütün olur
2kiz 1cocuksevdasi 3 buçuk aylık sizinki çok küçükmüş bırakın kalsın memede kendini anne karnında hissettiği için normal durum bu kokunuza ihtiyacı var hâlâ hem böylelikle sütünüz artar
Ogulluana 1cocuksevdasi ilk haftalarda kalması normal o kadar süre keyfini çıkar canım bu durumun bebişinle. Büyüdükçe azalacak memede kalma süresi
EO-AD-ND ilk gunler meme de kalmak istemesi cok normal merak etmeyin. yavas yavas azaltacaktir. kizimi 12 saat emzirdigimi bilirim ilk zamanlar. ama benimki gunduz uzun emerdi. gece olmasi gercekten zir olmali allah yardincin olsun
1cocuksevdasi zk1611 valla şimdi benimde öyle oldu toplasan 10 dk sürmemiştir geri uyudu yatırdım bende anlamadım doydu mu doymadı mi 😆😆😆😆 iyi bişey mi yaptım bilmiyorum
1cocuksevdasi osi30 mzzz kız yoruluyorum gündüz neysede gecede uykusuzluktan deli oluyorum kendim ayirasim gelmiyor evet ama üzerine kapanicam diye çok korkuyorum zorla ayırıyorum
osi30 1cocuksevdasi ilk zamanlar o kadar uzun durması çok normal.Benim bebeğimde öyle 1 saat kalırdı memede.Sadece doymak için değil duygusal tatmin için kalıyor memede.Zamanla memede durma süresi azalacak merak etmeyin.Size önerim sürekli aynı memede tutmayın ben öyle yapmıştım çok pişman oldum.Şuan sol mememden daha çok süt geliyor.
zk1611 1cocuksevdasi bazen doymasa ağlar diyorum ama bazende üstüne mama veriyorum onuda içiyor bende anlamıyorum valla o yüzden sabah saatlerinde mama vermiyorum akşam veriyorum akşama sütüm az oluyor çünkü
1cocuksevdasi zk1611 😆😆 kaba taslak çocuk büyütüyoruz ha maşallah bize nazar değmesin aç olsa ağlardı doğru