Gokceozguven Kızlar uykuda çok problem yaşıyoruz sürekli kusuyor bebeği böyle olan var mı Motis şuruba başladık kusma yüzünden
gokcekocyigit07 Gokceozguven görümcemin ikizlerden biri de öyleydi, bebek reflüsü dedi doktor, bence doktora gidin, geçmiş olsun
elif949494 Gokceozguven benimkide çok kusuyor ya sürekli üst değiştiriyorum hem onunkini hem kendimkini doktor mu önerdi o şurubu acaba bı faydasını gordunmu
ilaydaaysima Gokceozguven 3 ay sorunlari Surekli kusma (mama sıklıgını azalttm iyi gelir gibi oldu). Surekli aglama Surekli kucakta gezme istegi ve wc bile gidemez haldeyim. Uyumaya asiri direnme. Gunduz uykumuz sifir Gece 2 zaat anca
Gokceozguven gokcekocyigit07 doktorumla görüştüm şehir dışında Motis verdi işte inşallah reflü değildir ya
Gokceozguven mrvyhya 2 aylıkken itibaren vardı son bi haftadır arttı yok yapmadılar henüz götürmedim telefonda görüştüm dr la
mrvyhya Gokceozguven benim bebegimdede uzun süre kusma vardı bı ara arttı tahlilde enfeksiyn çıktı tabi denk gelmiş de olablr ama tahlil yapılması daha iyi olur
Gokceozguven ilaydaaysima aynıları ya çocuk resmen ağlayarak uykuya dalıyor böyle olsun istemiyorum umarım hepimizin bebeleri için geçici bi süreçtir