Seydameva giz testere , katliam gecesi , Teksas katliamı, koleksiyoncu, hızlı ve öfkeli, kesinlikle ama kesinlikle gökdelen şiddetle tavsiye ediyorum, anabella, korku seansı, süikast... aslında pek çok film var tavsiye edebileceğim ama ne tarz seversiniz bilemiyorum 🙈☺️
giz Seydameva bunlar cokk cokk benim tarzimm ama esimlik hic degil gun icinde izledigim filmlerr olarak not aliyorum ben bunlari arada izlemediklerim varr🤣🤣
Minikerkegim giz çok sinir bozucu ama bebeğimiz uyumuş tam anne baba saati ara ki film bulasın 🤣 allah başka dert vermesin 😊
Seydameva giz ooo bende daha neler var 😂 Türk korku filmlerini sevmiyorum saçma konu hep aynı. Ama bunlar bir efsane defalarca izledim 😂
Arse_18_yek giz wanted,gerçek kötüler,hangover(1.2.3),baskın,yetimhane,fokus,yedinci yaşam,ben efsaneyim,ajan salt,kayıp kız,21,sihirbazlar çetesi,limit yok,umudunu kaybetme,polar ,bay evet,dikdatör,sen benim herşeyimdin,şimdilik aklıma gelenler bunlar☺️
Seda23Yusuf giz 3bucuk yaşında bir oğlum daha var oda aynı çok nadir şeyler yiyo içim rahat etmiyor löp löp yeseler keske
giz M_g_m123 cok sevindimm 🤭 dangal i izledim bende nasil unutmusum ben o filmi ya dedim kendi kendimee Aamir khan hayrani olarak cok ayip etmisim 🤦