tatlibiranneo Iphone dan samsunga geçtim ve iphone sattım simdi benim telefon faturamda 75 tl Apple store işlemleri diye her ay kesiliyor ne olduğunu bilmiyorum bildiğim herhangi bir aboneliğim de yok neye kesmeye devam ediyor bilmiyorum onu nasıl kapatırım onu da bilmiyorum Google dan icloud hesabıma giriyorum yok çıkmıyor neye kesiyor göremiyorum ne yapmam gerek nasıl bulabilirim bunu
Krmunvr tatlibiranneo Hattınız turkcell ise paycell diye bir uygulaması var ödemelerden neye çektiğini gösteriyor neye çektiğini görürseniz iptal etmeniz daha kolay olur
baharbahce tatlibiranneo aklıma tek gelen kart bilgileri silinmediyse alan kişi abonelik açmıltır diye geldi ama bende bilemedim şimdi canım sıfırladım diyosun istersen sattığın kişiyle iletişime geçip içini rahatlatabilirsin
gokcekocyigit07 Aynısını bende yaşadım meğer YouTube üyeliğiymis, iPhone kullanirken neye üye olduysan, telefon değiştirsen de faturada apple diye görünüyor, ben direk apple ile iletişime geçtim. Muhakkak vardır bir üyeliğin