annekralicemerve Kızlar 2 aylık bebeğim var, hem emziriyorum hemde sma comforr mama veriyorum. Kakasını günde 1 kez maksimum 2 kez yapıyor. Ama sadece mama içtiğinde yapabiliyo. Yoksa sütüm yaramıyor mu 😞
kurabiyem28 annekralicemerve protein ağırlıklı beslenin. Günlük kefir bulgur pilavı tüketin.haftada 1 Kuzu ciğeri tüketin. Ögün kaçırmayın. Abur cuburdan uzak durun. Kaliteli ve bol sütünü olsun.
Kayraninannesi15 annekralicemerve bence bi kez bile yapabiliyorsa iyi kabız olması için 7 gün yapmaması gerekiyor bebişin zor yaptığını düşünüyorsan fitil verebilirsin
annekralicemerve kurabiyem28 sütüm hiç yok değil aslında bence yeterli geliyor ama bebeğim ihlali mama içmeden durmuyo. Bende kaka yaptığı için veriyorum mecbur 😞
kurabiyem28 annekralicemerve dediğim gibi beslenirseniz belki mamaya da gerek kalmaz. Anne sütü alan çocuklar 5-10 gün kaka yapmaması normal olarak görülüyor. Kilo alımı önemli olan
tubasd annekralicemerve anne sütünün emilimiyle mama aynı değil o nedenle anne sütü alan bebeklerin uzun süre tuvaletini yapmamaları sorun olarak görünmez sütun yaramasiyla hiç ilgisi yok yani