Sermir Kızlar 8 ay 10 günlük oğlum var gözler kapalı ama eli dursa ayağı ayağı dursa eli durmadığı için bir türlü dalamıyor dalınca da dönmekten uyuyamıyor sürekli dönüyor. Ne yapabilirim bu durumda acaba ya , kundak denemedim ama durmuyor
Hamburgerr Sermir çocuklar yeni birşey öğrenince uykuda onu geliştirme eğiliminde olurlar ilk oturmayı öğrendiklerinde gece kalkıp otururlar mesela 😂 şuan ya ayağa kalkmayı ya emeklemeyi öğrenmiştir muhtemelen onun tekrarıdır zamanla düzelir 🌸
Sermir Hamburgerr 6 aylıkken emeklemeye başladı oturması falanda o zamanlardı şimdi çekyattan tutunup yürümeye başladı ondan mı acaba bilmiyorum ama hep böyle olduğu için düşündürüyor😂
Artemiss_ Sermir defactodan almış ben giyince kalıp gibi kalıyor hareket edemeden uyuyor hatta daha az uyanıyor zıbın ve onu giydiyitoeum mis gibi
Artemiss_ Sermir Siparişlerimden baktım ürün stokta yok diyor canım ama şimdi görselini atcam DeFacto Erkek Bebek Kapitone Müslin Dolgulu Uyku Tulum Y0176A222WN - Turuncu
Artemiss_ Artemiss_ bir alana bir bedava kampanyasından aldım 189 a 2 tane almış oldum 1 buçuk yaş aldım bide 1-3 ay aldım masallah diyim kalıp gibi çocuk da uzun uzun uyuyor bak bugün yıkamaya yetişmedi giydirmedim kaçıncı uyanışı 🥲