-_Esra_- Hem çalıştım hem misafir ağırladım gerçekten tuttu aşağıdaki anne kayınvalidesini hiç sevmiyor🤣🤣
Alparslanannesi0180 metehaninannesiiii hayır sigara içiyorum 🤣 aşagıdaki anne bebeğini daha uyutmadıı
Anisa021121 LavininAnnesii tutmadı kilo almak için çok uğraşıyorum ama almıyorum ☹️aşağıdaki anne eltisini çok seviyor
2133ayse2133 LavininAnnesii hayır kilo vermekle başım dertte 😀 Aşağıdaki anne bugün çok fazla sinirlendi😂
[silindi] 2133ayse2133 Ay yok ya sadece bugün değil her zaman sinirliyim hahahah Alttaki anne ayaklarını uzatmış keyifteeeee🙈
Noktaatidi 2133ayse2133 vallahi deli oldum oglum 27aylik durmadan televizyona vuruyor elinde tabak bardak ne varsa atıp fırlatıyor asagidaki anne çok mutlu
2133ayse2133 Noktaatidi 😀😀 bizimkide 29 aylık sizinle auni durumdayım üstüne bide öyle bı duygusallık basmis onu coo sulu göz olmuş
pinkooo_02 sglkc tutmadı tek çocukluğum 😂 Aşağıdaki annenin bebeği sakin kendiside çay kahve keyfi yapıyor 😂
Nrgngr bebitonunannesi_ tutmadı hiç işim yok bebeğim annemde bugün. Ben de biraz hastayım o yüzden dinlenme modundayim 😅 alttaki anne de çok hasta ve keşke biri gelse de bana yardımcı olsa dinlensem diyor 🥴
Milo pinkooo_02 tutmadı bir kızım uyuyor digeri uyanık hala ne zaman uyur bilmiyorum bitmiş durumdaym😮💨aşağıdaki anne bebesini uyutmuş dinleniyor
Bebekyuzlu metehaninannesiiii kusura bakma o halde canını sıktıysam özür dilerim ✨ takma kafana hayırlısı böyleymiş demek