Matf94 İyi akşamlar arkadaşlar. Ben oğluma keçi boynuzu özü, karadut özü birde andız pekmezi içiriyorum ama aralıklarla tabi. 1 yaşını geçti. Bazen de düz tahin pekmez veriyorum. Acaba aşırıya mı kaçıyorum ? Zararı olur mu ki ?
Eminos Matf94 keçiboynuzu ozu ve tahin pekmez bende veriyorum karadut ozu vermedim hic evde var denemek istiyorum
Elifum Matf94 kaşık kaşık yedirmeyin niye abartıya kaçsın 😉 ama içi yanıyordu bol su verin çünkü bende kızıma dut pekmezi veriyorum sabahları en fazla 4 5 çay kaşığı oda en fazla akşama kadar su Allah su 😊
Matf94 Eminos karadut bağışıklık sistemi için ve kan yapıcı özelliğiyle çok faydalıymış o yüzden aldım bende ama etkili gerçekten
Matf94 Dunyamsensn2008 ben ek gıda döneminden biraz sonra başladım karaduta. 9. Ayda tahlil yaptırdık herşeyi normal çıktı. Hastalanmazdı kolay kolay. Birde balgam vs. Oluştuğu zaman 1 tatlı kaşığı yetiyor anında atıyor. Vitmadan aldım ben.
Matf94 Elifum zaten mesela birinden günde 1 tatlı kaşığı veriyorum dönüşümlü olarak ama dediğiniz gibi çok su istiyor pekmezden demek ki 😁 herşey onlar için işte neyi faydalı bulursak veriyoruz ☺️
Elifum Matf94 aynen öyle mesela benim büyük kızım öyle çok iştahlı Bi çocuk değil ama yinede yer günlük yumurtası cerezi cevizi pekmezi ama neredeyse bir yıla yakındır hala 12 kilo civarı en son 12800du bana göre iyi kilosu boyu ama çevrem yedi bitirdi beni büyümüyor gelişmiyor diye Dr götürdüm herşeyine bakıldı değerleri çok şükür yerinde hareketli fazla gelişimi gayet iyi diyorlar ama o çevre çeneleri Bi türlü kapanmıyor. Bu arada boy uzamasına kafamı taktırdılar pırasa boy uzatıyrmuş tam mevsimi yidireceğim bol bol 😁 gerçi anası da babası Da 2 metrelik değiliz en fazla 5 cm daha katkıda bulunuruz genleri kısa 😁
Matf94 Elifum ya benimde bu aralar canımı sıkan konu bu kilo. Oğlum hareketlendi ama kilo vermedi boyu uzadı kilosu aynı ama çevremde herkes zayıfladı bu çocuk yemiyor herhalde bakmıyor mu annen sana vs. Konuşup duruyorlar. Ay hiç kendimi ispatlayamayacağım onlara 😂 sağlıklı olsun yeter 🤲