BurcuKucuk Kızlar hayırlı akşamlar ben bir şey soracaktım. Bahçeşehir Liv Hospitalda hpv pozitifliği testi yaptıran var mı ? Varsa ücreti nedir ? Şimdiden teşekkür ederim
Gokceninannesiiyim BurcuKucuk hastaneyi arayıp ücret bilgisi alsanız ? Smear alınarak yapılıyor onu biliyorum sadece
BurcuKucuk Gokceninannesiiyim fiyat bilgisini maalesef telefondan vermiyorlar. Smear yaptırmıştım acaba aynı mıdır o zaman?
Gokceninannesiiyim BurcuKucuk hpv DNA öğrenmek istiyorum diye belirtmişmiydiniz? Aynı mı olur bilmiyorum ama ben belirtmiştim
BurcuKucuk Gokceninannesiiyim evet belirttim ama doktorun asistanı ile görüşün dediler o da hasteneye gelince söylüyoruz dedi
BurcuKucuk Eftal teşekkür ederim sağolun benim gittiğim hastane aşırı derecede pahalıya yapıyor ( 1500 ₺ istediler ) 3 ocağa devlete randevu aldım orada yaptıracağım
Gokceninannesiiyim Eftal sağlık Ocagı da smear alıp tiplemesine bakıyor bi oraya danışsanız? Bende yaptırmıştım özel bir hastanede sürüntu aldırıp özel laboratuvara götürmüştüm. Sonuçlarımı göstermek için başka bir doktora gittiğimde ise doktor keşke parayla yaptırmasaydınız sağlık Ocagı yapıyor demişti BurcuKucuk
BurcuKucuk Eftal kendi doktorum rapor verdi ( biyopsi sonucunun raporu ) ben de Kadın doğumdan aldım randevuyu raporumla birlikte gideceğim
Eftal Anladim cok gecmis olsun.benimde smeer alindi. Hpv testi yapildi pozitif cikti tiplemesine bakılması lazimmis ozeller cok para istiyor devler hastaneleri de 30 yas altina yapamıyoruz diyorlar. O yuzden sormustum tesekkur ederim cevabiniz icin