okancemre Merhaba anneler acaba bilgisi olan var mı? Bir haftadır hastayım ve bugün tat koku iyice gitti dün kızım da ateşlendi acaba covid miyiz ? Evde test yapmak istiyorum. Eczanede satılıyor mu acaba ?
tomvejerry okancemre Bilgim yok ama size en yakın eczaneyi arayıp sorun daha net cevap olur , çok geçmiş olsun 🙏
churchil okancemre kuzenimin de belirtileri var dün sormuşlar eczaneye 2 3 tane bulmuşlar. Kasabada yaşıyoruz burada varsa her yerde vardır bence
okancemre tomvejerry aramak aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim. Bazen böyle durumlarda beyni duruyor insanın eskisi gibi her yerde test yapılmıyormuş. Gerçi tedavisi de yok yine evde olacağız umarım değildir.
okancemre churchil teşekkürler yakın eczaneye sordum bulamadım öylece kaldı zaten pozitif çıksam da değişen bir şey olmayacak evde kimseyle görüşmüyorum
izd Aktif salgın döneminde vardı ama önlemler kalktığından beri genelde bulundurmıyorlar bazıları hariç. O yüzden exzaneden eczaneye fark ediyor. İnternette var satışı ama size gelişi 2-3 gün sürece zaten