merveaslannn Merhaba oğlum 3.5 aylık sürekli emmek istiyor emerken 2 yudum çekiyor ve kıvranarak ağlamaya başlıyor sürekli bir kere çekiyor bırakıyor neden bu şekil yapıyor anlamıyorum sütümünde geldiğini biliyorum emerken sesler geliyor daha önce yaşayan oldu mu acaba
huzurluaycicek merveaslannn meme reddi oluyor o, atak dönemidir, sut tazyikli ya da az geliyordur ya da gazi vardır, ara ara olur öyle pozisyon değiştirip emzirin
1anne1bebek___ merveaslannn gazdan dolayı canım o an emzirmeyi bırakıp gazını çıkar gaz damlası kullan masaj yap
huzurluaycicek bbkanne meme reddi oluyor o, atak dönemidir, sut tazyikli ya da az geliyordur ya da gazi vardır, ara ara olur öyle pozisyon değiştirip emzirin
1anne1bebek___ bbkanne gaz sancısı canım emzirmeyi bırakıp gazını çıkar sonra tekrar devam et gaz damlası kullan birde masaj yap
minikveannesii @merveaslannn 29 günlük olduk bizde aynı durumdayz emerken kendini sıkyor kızaryor aglyor emmeyi brakyor bende gaz olduğunu düşünüyorum ama agzndan ckartyor da gazni acaba yinede içinde gaz mı oluyor
huzurluaycicek minikveannesii meme reddi oluyor o, atak dönemidir, sut tazyikli ya da az geliyordur ya da gazi vardır, ara ara olur öyle pozisyon değiştirip emzirin
1anne1bebek___ minikveannesii sadece bir kez çıkarması yetmiyor 2 3 kere falan çıkarması gerek emzirirken öyle olduğunda gazını çıkarıp devam edin
Husnur merveaslannn kızlar benim bebişimde böyleydi hatta ben memeyi bırakmak istiyor zannettim doktor reflüden şüphelendi kontroö ettikten sonra çok emdiği ve sindiremediği için oluyormuş emzirme sıklığı azalttım şuan düzeldi mama yiyorsa mamayı yavaş yavaş bırakın
bbkanne Husnur benim bebekte çok kusuyor bazen sütü olduğu gibi çıkarıyor sindirmeden Ama hep memede olmak istiyor doymadığını düşünüyorum
zk1611 Husnur benim bebeğimde böyle oluyor ben sütüm yetmiyor zannedip mama veriyorum mamada böyle tepki olmuyor hatta sonrasında sakinleşiyor bende başka şey düşünmüyprum artık demekki sütüm yetmiyorki mamada sakinleşiyor bide benimki gündüz emmesinde yapmıyor akşam ya da geceye doğru olan emmelerde yapıyor zaten o saatlerdede memem iyice yumuşak oluyor sütüm o zamanlarda azalmış oluyor
merveaslannn Husnur bizimkıde onun için olabilir doğduğundan beri hiç saat aralıklı emme olmadı hep ağzında meme olsun istiyor 5 dakıkada bir 10 dakkada bır emmek istiyor bunun için sindiremiyor sanırım
merveaslannn zk1611 bende sürekli emmek istediği için o düşünceye giriyorum yetmiyor mu acaba diye ara ara mamada verıyorum mamada yapmıyor ama benı emerken yapıyor emerkende sütüm olduğuna eminim ağzının kenarlarından akıyor şap şap sesler geliyor neden bu şekilde anlam veremiyorum
zk1611 merveaslannn aynı şekil benimkide birden çekerken kendini hep süt dökülüyor ama mamada sakinleşincede aklıma başka bişey gelmiyor