buseef damlabahar bende bunu duydum ama çoktan almıştım o yüzden gün içerisinde sürmüyorum gecede nolur ne olmaz diyerek çok az sürüyorum
Ezgikrkl HappyKids Bebeğim doğduğu günden beri hep sudocrem sürüyorum sabah sürsem akşama hiç birşey kalmıyor hemen geçiriyor çok memnunum ☺️
Eymeneffem HappyKids kızarıklık gördüğüm de sürüyorum hemen geçiyor öyle pişik yaşamadık cok şükür bence cok etkili, eskiden sivilcelerimde kullanıyordum 🙂
minikpandam-_- @HappyKids 9.5 aylığız baştan beri sudocrem memnunum, sebamed almıştım hiç memnun kalmadım maalesef
HappyQueen HappyKids bebeğim doğduğundan beridir sudocrem kullanıyorum. Pişik olmasını önlüyor ve çok güzel nemlendiriyor. 🥰
Maka_Paka Hafif kızarıklıkta kullanıyorum ikinci alt açmaya bile gerek kalmıyor. Çok memnunum sürekli kullanmakta gerekmiyor hemen geçiriyor çünkü
Nilayhelva Yeni doğan zamanında kullanıyordum sonra bıraktım. Mustela ve hametan kullanmaya başladım. Geçen hafta kızımda mantar oluştu, doktorumuz mantar kremi verdi ve tekrardan sudacrem kullanmaya başlamamı söyledi. Kullanıyorum ve memnunum açıkçası.
Bykozn HappyKids Muslera ve sudokrem aldım muslere pek bı işe yaramıyor sudokrem hemen alıyor kizarikligi kullanım acisin dan da daha kolay sup şişeden daha iyi yani
ebru5261 HappyKids ben kullanıyorum 18 günlüğüz Şuan bır sorun yok en az günde 2 kez sürüyorum bezını 3 saatte bir değiştiriyorum
Ilkheycan23 Bebem dogdugun dan beri kullanıyorum 8 aylık olucaz nerdeyse hıc pişik sıkıntısı yasamadım cok memnunum
Mommmyyyyyyyyy HappyKids doğduğundan beri kullanıyorum aşırı memnunum. Hiç pişik olmadı. Hatta az önce bir tane daha aldım 😁
Htckbra0716 HappyKids çocuğum öyle aman aman pişik olmadı bu zamana kadar ama azcık kızarsa bile tek seferde geçiriyor sudocrem ✨
Meri-Mel Doğduğundan beri kullanıyorum şöyleki ilk olarak sarikantoron deniyorum eğer çözüm olmazsa o zaman sudocrem kullanıyorum
handeyle HappyKids ilk dogdugunda mustela almıştım o da güzeldi bitince sudocrem aldım büyük boy 4 aylık ve hiç pişik sorunu yaşamadım kendimize bile bazen kullanıyoruz
tugcecet HappyKids inanılmaz bir krem bebeğimin pişiğine sürer sürmez geçti artık düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum
Melike_ikra HappyKids bebeğim 1 aylık doğduğundan beri pişikti poposu Arko krem kullanıyordum fayda etmedi sudocrem kullanmaya başladım çok etkili gerçekten. Eczanelerde pahalı ama trendyoldan çok uyguna getiriyorum