melegininannesi38 Kızlar bebeğim 5 gün sonra tam 4 aylik olacak bebeğim mama yemiyo meme de adam akıllı emmiyo ne yapacam söyleyin ya 15 gunde de 100 gram almış 2630 kilo 49 boy olarak doğdu şuan 5 kilo 100 gram 57 cm de boyu 15 gün oncede 5 kilo idi
tazemom1 melegininannesi38 önce doktora bir sormalısın. Sonrasında internette ek gıdaya başlamak için uygun mu diye bebeğin yapması gerek hareketler var, bebeğin onları yapıyor mu bak. Zaten şimdi ek gıdaya başlasan tadımla geçecek 1-2 ay o da günde bir kez ek gıda demek oluyor
Keremikobayky melegininannesi38 ilk 6 ay sadece anne sütü, sütün olmadığı veya az olduğu durumlarda formül süt verilmeli. Ben ilk 6 ay böyle yaptım 7. Ayın ilk günü tadımlara başladım
Uraztos Dördüncü ay kontrolünde doktorunla karar ver bence. 4 ay kontrolünde benim doktorum tadım yaptırabilirsin dedi ama ben bekliyorum hala emmeyi tamamen bırakırsa diye, bazen meme reddi yapıyor da.
melegininannesi38 Keremikobayky bi sürü mama bi sürü biberon denedim yaptıklarımı kimse yapmamıştır bütün mamaları aldım dağıttım sonra hatta