Ozlem2904 Sabah 7.30dan beri sürekli birsey bulup ağlıyor çok yoruldum. Çorap giymek istemez ağlar, askıya asilamaz ağlar, yemek istemez ağlar oyuncağını atar ağlar daha öğlen olmadı ama sanki gece 12.00gbi bana çok yoruldum
Uykusuzhergeceeee Ozlem2904 maalesef aynı şeyleri yaşıyoruz durduk yere bir şeye ağlıyor ama ne ağlamak sanki dövülüyormuş gibi ağlıyor. Konuşayım diyorum sakinleştirmek istiyorum kendini oradan oraya atıyor kafam duman oldu 🤯
aysegultuna Ozlem2904 benm oğlumda 2 yaşında. Artık komşular mesaj atıyo iyimisnz diye. O kadar bağırıp ağlıyo zaptedemiyorm 🤦🏻♀️
babu Ozlem2904 2 yaşındayız sureklı ağlıyor sureklı uluyor kendini yere atıyor çığlık atıyor zaptedemiyorum koca ekran tvyi kırdı araba fırlattı ne yapıcam bilmiyorum
Ozlem2904 Uykusuzhergeceeee Aynen bende konuşmak sarılmak sakinleştirmek istiyorum ama asla kendine dokundurtmadi sabah eşim bile şok oldu ne oldu böyle diye dedim tanistirayim 2 yaş sendromu
Leyla07 @Ozlem2904 Aynıyız birde üstüne hasta iyice maf olduk ☹️ orta kulak iltihabı olmuş öksürüyor yemek yemiyor kusuyor birde üstüne 2 yaş ☹️☹️
niluna Benim kızım 28 aylık ağlama krizi tutunca kısa bir süre ilgilenmiyorum onunla sonra gel bi sarılalım diyorum sarılıyorum susuyor 🥰
niluna Ozlem2904 kendinizi kötüye odaklamayın benim kız mizaç olarak sakin arada bi tutturuyor oda normal tabi