Aloneeee Çok konusu geçiyordu. Zayıflamaya karar verdim ve bir deneyim diye aldım. Henüz bir hafta oldu kullanmaya başlayalı ama yine de sorusu olan varsa seve seve cevaplayayım ☺️
Prenssmusta Aloneeee 1 ay kullandım 1gram vermedim.çokta dikkat ettim yememe içmeme ona rağmen yani .hiç bir faydası yok
Esra06c Aloneeee bende kullanıyorum ilk 5 kilo verdim sonra 2. Pakette beş kilo daha verdim tekrar yenisini sipariş ettim bende çok iştah kesti ve susatıyor 😊
Maviim Aloneeee Ben o kahveyle Aserola çay arasında kalmıştım aserolayı aldım 1 haftada 3 kilo verdim😍
Annesiiivekuzusu Aloneeee bende kullanıyorum 1 ayda 7 kilo verdim ki ben çok zor kilo veren biriyimdir 🤭 tabiki bunun yanında diyet uyguluyorum pirinç makarna ekmek ve tatlıyı kestim ve kesinlikle günlük 3 litre su mutlaka içiyorum bırakınca kilo vermen de duruyor diyenler olmus ama kendimi denedim ara ara içmedim sıkıntı yaşamadım tekrar almayı da düşünmüyorum acikcasi hedef kiloma 10 kilo daha var bol eksiler hepimize 🥳🥳
Aloneeee Prenssmusta valla bana da su içirmekten başka birşeye yaramıyor gibi 😂 iştahımı felan kesmedi ama ben yediklerime çok dikkat ediyorum. Abur cuburu makarna kolayı felan kestim bir haftada bir kilo verdim şimdilik. Ama bende kahve ile alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen😬 yani kahveyi iç diyetsiz sporsuz zayıfla felan diyorlar ama yalan olduğunu belirtmek istedim aslında bende
Prenssmusta Aloneeee bende yorumlarını okuyunca çok heveslenmiştim.demekki bünyeden bünyeye değişiyo bak bize bi işe yaramamış😔
Aloneeee Esra06c ekstra yediklerinize dikkat ediyormusunuz peki ? Valla benim iştah hiç kesilmedi ama ben dikkat ediyorum
Esra06c Aloneeee evet ediyorum hamur işi makarna falan yemiyorum ama onun dışında herşeyi yiyorum ben emziriyorum da sütüm azalmasını istemiyorum
Aloneeee Esra06c ya işte onları kesince Ztn zayıflıyor insan. Ben o yüzden bir avantajı olduğunu düşünmedim. Kahveden önce diyetisyen ile zayıflamıştım. Ztn bir tek kestiklerim onlardı. Normalden daha çok yerdim ama deli gibi kilo vermiştim. Şimdi yine aynı usül gidiyorum bakalım. Kahveden mucizeler bekledim sanırım 😂
Esra06c Aloneeee ben daha önceden de bunları yapmama rağmen bir türlü veremedim ama şimdi daha güzel veriyorum bende diyetisyene gittim bunları yaptım ama pek bir işe yaramadı bu kahve iştahımı kesti ve çok susatıyor ben ondan diye düşünüyorum
Aloneeee Esra06c bakalım ben daha yeni başladım belki ondandır ☺️ pazartesi tartı günlerim işe yarıyor mu göreceğiz 🥰 gitsin kilolar 💃🏻
Aloneeee Maviim ya onu hiç duymamıştım. Bu kahveyi çok duyuyordum denemek istedim. Bir de ben normal çayı bile sevmiyorum bitki çayı felan da asla içemem o yüzden direk kahveye odaklandım sanırım 😂 Pazartesi eksilen kilomu göreceğiz bakalım 😀
Esra06c Aloneeee aynen inşallah verirsiniz ben ilk hafta 2 kilo verdim biraz sabır gerekiyor bu aralar çok içemiyorum bebeğim hasta oldu şimdi tekrardan başladım bakalım inşallah kalan kilomu da veririrm 😊
Busraens Nasil istahinizi kesmedi kizlad bende kullanali 2 hafta oldu sabah 9 30 kahvalti yapyrm gun icinde 4 en son 5 de yemek yiyorum birdaha ertesi gune kadar hic bisy canm istemiyo su iciyorum agiz kurulugu yapiyo cunku 2 haftada 2 5 kilo verdim bile
Aloneeee Busraens valla kesmedi cnm ya ama ben yine de çok dikkat ediyorum yediklerime. Bak ilk hafta bugün tartı günüm ama ben hiç kilo vermemişim yani resmen diyetteyim ama anlamadım
Aloneeee Esra06c evet bugün tartıldım 😬 hiç kilo vermemişim ya kızzzzz bir de o kadar dikkat ediyorum yediklerime. Makarna fln yok ekmek sadece sabah 1 dilim başka yok. Abur cubur yok. Kahvemi de düzenli içtim niye yapıştı bu kilo bana 🫣