Alparslansmother Arkadaşlar oglum 8500 kilo 6 aylik her gidişimizde kilo aliyo saglikli iyi ama gobegi o kadar yok kilosuna inanmiyolar zayif diyolar boyu 70 cm neden gobegi yok nasil 8bucuk kilo bende anlamiyorum
Serap-asel Alparslansmother nıe gonegı olsun kı olması gerekıyor diye bıseymı var boyu uzun boyuna vermıstır gayet güzel nıe bunu sorun edip kndınıze dert yapysnz kı
queenmerve Alparslansmother benim bebeğimde aynı ölçüde aynı ayda boyları uzun olduğu için kilolarını belli etmiyorlar sadece ama zayıf asla denmez. Sizin neden göbek takıntınız oluştu? Dışardaki insanların söylediklerine aldanmayın zayıf olsa bile sağlıklı olduğu sürece önemli değil
O1Anne Alparslansmother şakamsınız? 15 aylık kızım 8.300 ben başımı duvarlara vurayım o zaman 6 aylık bebekten ne olmasını bekliyorsunuz acaba 10 15 kilo falalnmı
gencmom_ Alparslansmother 1 yaşında olan kızım daha yeni 9 kiloya yaklaştı ben ağlayarak uzaklaşıp kendimi duvardan duvara vuruyim Ayına göre kilosu baya iyi göbek ne alaka amca mı bu ?
newmomhello o göbek olayı büyüklerimizde evet var 😂 göbek ek gıdaya başlasında 2 3 ay sonra artık çıkmaya başlar. bi göbeğe bakılır bakalım doymuş mu diye 😂
gly57 Alparslansmother şuan bu kiloda ve boyda kızım 9 aylık bebeğin gayet iyi maşallah. millet de bir anneyi nasıl sinir ederim derdinde.sizde takmayın herkes illa herşeye bi kulp bulur onların işi bu.
Ceycey001 Cocugunuzun kilosu gayet iyi göbekli olunca ne oluyo benim bebegim 9 aylık o kiloda degil ne yapsak arayısındayız
Ersoynesli10 Alparslansmother benim bebeğimde 4 aylık 8.5 kilo göneği yok canım kemikleri kalın olabilir belki kiloyu belli etmiyor
Umut_56 Oğlum ocakta 1 yaşına girecek 9200 gram boyuda 73 bn öleyim o zaman 😅 hoş bana da sürekli söylüyorlar çok zayıf çok küçük bişey diye ama doktor gayet normal diyo ayına göre ideal diyo sağlığı yerinde çok şükür artık takmyorm kimin ne dediğine