Fatma23 İyi geceler hanımlar, benim misafirlerim geliyor toplam 4 kişi olucaz Çaya gelcekler, çok şey hazırlamak istemiyorum sizce 4 kişi için ne hazırlanabilir?
Esraesra08 Fatma23 börek , zeytinyağlı sarma, kek, patates salatası bence su an bebeğimi emziriyorum bir gözüm kapalı yazdım bu menüyü canım çekti uykudan uyandım 😂
Fatma23 papatyammm_34 bende öyle düşünmüştüm ama az gibi geldi, çokda israf olsun istemiyorum açıkçası
papatyammm_34 Fatma23 Çok birşey yapmak istemiyorum dediğiniz için az yazdım. Ama gerçekten yeterli. Kek börek kısır sigara böreği olur. Tatlı yada pasta.
Esraesra08 Fatma23 Fatma23 bence 4 çeşit ideal ya tabi sen bilirsin sarma zor olabilir ben hep sarıp dondurucumda stokluyorum öyle günler için
Esraesra08 Fatma23 ama tevsiye ederim çıkartıp pişirince yeni sarmış gibi farketmiyor eşimin tarafı kalabalık olduğu için farklı şehirdeler bir anda yarın geliyoruz diyebiliyorlar o yüzden hazırlıklı olmakta fayda var 😂bide çocukla aynı gün bir çok şey yapmak zor oluyo
Esraesra08 Fatma23 çıkarır çıkarmaz tencereye diziyorum üzerine zeytin yağ gezdirip limon dilimleri koyuyorum sıcak su koyup hemen ateşe veriyorum çözülmesini beklemeden