subatmasali Calpol verdim başka ne yapabilirim düşürmek için bişey olur mu korkuyorum havale geçirir diye bişey bilmiyorum akıl verin
subatmasali Hunilininbirii uyandım gördüm daha yükselmememsi için çünkü 38 olursa hastaneye götürün dedi hemşire
Elonice Hangi aşıyı yaptirdiniz cok sıkı giydirmeyin evinizin sicakligi iyiyse uzun kollu atletle durdurun olmadı ılık duş aldirabilirsiniz atesini surekli kontrol edin saat bası umarım duser bizimde basimiza gelmisti 40 ı görmüştük
subatmasali Elonice 2. Ay aşısı verem ve karma aşı duş aldırmak yasak ev iyi şuan zıbınlı ılık kompres yaptım daha yapamıyorum üşüyor
Elonice subatmasali Doğru o aşılarda duş yasak eklem yerlerine ılık kompreste iyi geliyor 37.5 cok yuksek degil zaten korkmayin umarim daha yukselmez
Ahsenkus 37.5 yüksek ateş degil. Doktorlar buna yüksek ateş demiyor. kıyafetlerini çıkarın yarım saate düşüyor. Ara ara artar. Vücut bağışıklığı bu şekilde güçlenecek verem asisinda duş olmuyor evet. 2 gun yikamamaniz gerekiyor.
Elonice subatmasali Bence yukselmez yukselirse bile panik yapmayin sakin olun tekrar zibiniyla kalacak sekilde soyun eklem yerlerini ilik sulu bir bezle silin bizde bu cok ise yaramisti :)