saec Mehlikan1 bir yemek kaşıgı irmik bir çay bardağı suyu pişirip içine çatalla ezdiğim Trabzon hurmasını ekliyorum yarım hurma yeterli geliyor oğlum en çok bunu seviyor buna ek iki üç yemek kaşıgı yulafı bi su bardagı suyla pişirip içine elme rendesi ve bir cay kaşıgı pekmez koyup veriyorum bazen kalırsa ben bile yiyorum ki maşallah genelde kalmaz 👀😂 yine iki tatlı kaşıgı yulaf ununu bir çay bardagı su ile pişirip herhangi bir meyve ile tatlandırabilirsiniz tarif klasik gerisi hayal gücünüze kalmış 🤗
Seyma1912 Mehlikan1 kabak patates havuç buharda pisiriyorum biraz pirinc hasliyorum hepsini püre haline getirip veriyorum tadını sevmezse içerisine elmada ekleyebilirsiniz
Aselim38 Bebek irmigini suda pisir. Icine de muz elma vs cam rendeden geçirip koy. Tat konusunda sorun yasarsaniz azcik pekmezle tatlandirabilirsiniz. Nacizane tarifim ✌
Cnarasaf 1 tatli kasigi tam princ ununu 1 cay bardagi suda muhallebi kivamina gelinceye kdr pisir,blendira ceyrek muz ceyrek elma koy muhallebiyide dök bladrdan gecir cok iyi oluyor
saec Mehlikan1 ben migrostan alıyorum doğalsan tas değirmende öğütülmüş yulaf onu kepeğini de kullanıyorum onun markası da eti sanırım