Asla salça sürmem asla aramızdaki bağı zedelemem kendisi istediği kadar emsin memelerim feda olsun ilk maaşıyla yaptırır 🤪 diyordum. Sağlık durumundan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bugün ilk günü. Memede uyurdu bugün kucağımda uyudu iki kere. Meme diyor süt bitmiş diyorum ağlamıyor ama dudak büküp gözleri doluyor öyle bir bakıyor ki içim gidiyor. Uyandı hemen meme isterdi istemedi oyun oynamaya başladı kucağıma bile gelmedi. Ama meme istediğinde kucağıma alıyorum yanaklarımı seviyor annem diyor öpüyor pek yapmaz öyle sanki ne bileyim vedalaşıyor gibi sanki çok üzülüyor bu duruma ama güçlü olmaya çalışıyor gibi bakıyor yada ben abartıyorum bilmiyorum 🥹 ellerinin arasına yüzümü alıyor sonra öpüyor sarılıyor sarılınca iki eliyle pitpıt yapıyor falan. Sanki ben ona şefkat gösteriyorum o da bana. Dün çok zorladı beni biraz kızdım belki o yüzden kırıldı da böyle kolay vazgeçti benden. Şimdi babası uyutmaya uğraşıyor. Artık beni aramayacak mı ihtiyacı kalmadı mı bana. Aramız açılacak mı. Çok korkuyorum çok da üzülüyorum. Zormuş 🥲