berikomoms cakmakt anneme geldim kalmaya bebem uyudu ve ben niye burdayım bilmiyorum yatıp uyusana dimi 😂 sabah kızım uyanınca annemin yanına postalar uyurum rahatlığı var üstümde 😂
cakmakt berikomoms bazen bana da oluyor uyumam gerekirken elimde telefon dolanıyorum kaşınıyorum yani 😂
MadamMommy berikomoms annemdeyim bebem benim ayağımda 3 saattir boğuşuyorum uyutmaya çalışıyorum ben de sorguladım kendimi neden burdayım şu an uyumuyorsam dedim😂
Buket57 birmelekannesi__ hayırlı olsun🌸 Allah analı babalı büyütsün inşallah🤲 geçmiş olsun tez zamanda iyi olun inşallah.
aliaras_2022 ugrakyagiz bizde 6 dişi. Aynı anda çıkarıyoruz 4 azı 2 köpek ya. Böyle bişey ilk kez gördüm yavrum ağrıdan uyumuyor bende uykusuzluktan bağırdım biraz önce sonra ağrı kesici verdim uyudu şimdi de vicdan azabından ben uyuyamıyorum
sevimailesi cakmakt galiba öle cnm ciddn cnku onunla yat onunla kalk insanın kendine vakti kalmıyor ev işi yemek cocuk ciddn söyle oturup keyif yapamıyoruz anca uyuduktan sonra ondada yorgun oluyorum aslnda ama uyumak istemiyorum kendimle zamanım olsun diye
2boymommy cakmakt bebitom uyuyor kocamda is arkadaslariyla eglencede bende buralardayim neden uyumuyorum bilmiyorum🤷🏻♀️