AselinnAnnesi Haziranda kurban bayramımda Alanya da deniz soğuk olur mu tatil rezervasyonu yaptırdık eşimin bitek bayramda tatili var ama soğuk olur çocuklar üşür mu havuzda denizde acaba ben temmuz istedim ama olmadı izin bakımından 🥺
Seydameva AselinnAnnesi bence tam ısınmamış oluyor biz geçen sene temmuz başı Fethiye’ye gittik deniz çok soğuktu
Melis1706 AselinnAnnesi alanyayi bilmiyorum ama biz nisan ayinda belege balayina gitmistik isitmali havuza girmistik o donem denize girenlerde vardi ama biz tercih etmedik haziran diyorsunuz hic soguk olacagini sanmiyorum
nrslkvnc AselinnAnnesi akdeniz iklimi sorun olmaz. Orada insanlar nisanda girmeye başlıyor 😊 ege ile akdeniz arasında çok fark var.
AselinnAnnesi Melis1706 inşallah olmaz Temmuz istedim ama eşim izin alamam diyor işler yoğun olabilir diyor malum özel sektör olunca :(
Seydameva AselinnAnnesi valla bu sene daha da soğuk olacak dediler havalardan için geç ısınır büyük ihtimalle yani ben deneyimledim açıkçası ve denize neredeyse hiç girmedik diyebilirim. Buz gibiydi su ya
Aloneeee AselinnAnnesi Alanya’nın denizi öyle Ege tarafları gibi çok soğuk olmuyor zaten cnm. Kurban haziran ortalarında değil mi ? O zaman bence tam zamanı rahat ol 😌 temmuzda Alanya çok aşırı sıcak oluyor insan bunalıyor o yüzden sıkma canını haziran candır.
Oli AselinnAnnesi ayyy bizde 8-15 haziran arasina bugun aldik . Alanya / soguk olacagini düşünmüyorum Akdeniz egeye gore sicak olur diye düşünüyorum
Oli AselinnAnnesi insalhhhh biz bayrami memlekette gecirecegimiz icin öyle tercih ettik tarihi. Ama isinir diye tahmin ediyorum.ben gidecegimiz otelin bu seneki mayis haziran gonderilerine baktım herkes masalhh hem denizde hem havuzdaydi