Dilekkkk19 Arkadaşlar 8.aydan beri hamakta uyuyor yavrum suan 18 aylik olacak ama baska yerde uyumak istemiyor hemen uyaniyor ne yapmam lazim bana fikir verin lütfen
Bebekcercinli23 Dilekkkk19 ilk 3 gün direnir canım ama alışıcaktır bebekler çok kolay alışır bi şeye önemli olan burda annenin kararlılığı
selins1313 Dilekkkk19 hamağı ortadan kaldırın artık hamak yok artık yatağımız da uyucaz bütün bebekler böyle uyuyor deyin anlatın bu şekilde 1 hafta boyunca alışır
Hayalet_99 Dilekkkk19 benim kızım da 18 aylık 3 aylıktan beri hamakta uyuyor sonra sığmadı yer yatağına alistirdim şimdi geri istiyor hamakta sallayıp uytuyorum yatağına koyuyorum
Sezgi4 Dilekkkk19 çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen😂 sığmıyor artık çile çekiyoruz bazen gece uyuturken uyuyakalıyorum yerine koymadan düşecek diye korkuyorum
Dilekkkk19 selins1313 yatagina koyuyorum 10 bilemedin 15 dkya uyaniyor ben her seferinde gece genelde hep yataga koyarim ki keske orda uyusa hemen gozlerini aciyo sanki sabah olmus gibi uyumasa uyumaz mecbur hamaga koyuyorum sonra daliyoayaktada sallanmak istemiyo
Bebekcercinli23 Dilekkkk19 bi süre sonra alışacak canım gece uyandığında birlikte uyumayı deneyin yanına yatır sırtını okşa falan ama hamağı ortadan kaldırmalısınız onu görmesin
SedaBayraktar Bende aynı durumdayim çok huysuz sinirli bir bebeğim var 15 aylık şuan hamakta uyutup besigine aliorum cözüm bulamadım sakin bı bebek olsa biraz daha bulcamda bu şekilde her konuda zorlaniorum 😔
Dilekkkk19 SedaBayraktar evet uyutuyorum ama bazen uatagindada yatmak istemiyor bu aralar heptenn hamak bagimlısıboldu çocugum 😅güleyimmi aglayayimmi bilemedim
Dilekkkk19 Bebekcercinli23 deneyecegim uykulari yeni rayina otudu inşaAllah böyle devam ederiz hamagida çöxdümmü
Sezgi4 Bebekcercinli23 benimkinde ise yaramadı maalesef uyku eğitimini 4.gun yarıda bırakmak zorunda kaldık hatta kıyamet koptu
Sezgi4 Dilekkkk19 hamaktan kurtulmak için almıştım daha 6 aylikti hatta ama asla başarılı olamadık kesinlikle kabul etmedi çok yıprandık ikimizde 4. Günü eğitimi bıraktım nasıl mutluysa öyle uyusun dedim şimdi sonuç bu 😂
Dilekkkk19 Sezgi4 normal kendinizmi yoksa bir egitmenle birliktemi yani biraz bilgi veriemisiniz acaba nasil oluyo bu egitimler
Sezgi4 Dilekkkk19 eğitmen yardımıyla almıştım ama sallamaya alisan bebek biraz fazla direniyor her bebek aynı değildir belki bilemem ama benimki ayakta falan da sallatmiyor
Sezgi4 Dilekkkk19 ben bi de gece memesini kesmeye başlamak istiyorum o yüzden muhtemelen hamaktan vazgeçmeyiz kesene kadar o yüzden size başarılar 😂