Sevdaaalya uyku egitimi aldim. Inancim vardi ama ilk gunden minimum direnc gostermesine ve uykuya kendi gecmesine cok sasirdim. Uyku egitimini arastirmanizi tavsiye ederim. Temelde dikkat edeceginiz seyler soyle 1 iki uyku aradindaki uyaniklik saati. Bu ayina gore degisiyor. 2 uyku oncesi mutlaka rutin yapin. Odaya girip ustunu degisin ve altini alin, kitp okuyun bunlari yerine koymasina izin verin. Gb.. 3 rutinlerin sirasini hic bozmayin. Her uyku oncesi ayni sirada yapin bu rutinleri. Bir kac uyku da adapte olsugunu goreceksiniz. Odada bir kac odak noktasi yaratin. Uyuyacak kizim/oglum hadi bakalim perdeleri cekelim (los ortam cok onemli) iste oyuncaga perdeye lambaya iyi uykular bay bay gb. Kocaammnnn sarilip onu cok sevdigimi soyluyorum ve besigine birakiyorum. Bunlar en temel taslar.
Bir kitap bir profesyonelden egitim cocugunuza gore sekillenecektir. Birde egitmen odayi ayirmami tavsiye etmisti. Ben alisamaz diye korktum bir ks aksam birlikte uyuduk ve ozellikle odasinda zaman gecirdi benimle babasiyla yani son guzel anilari odasindaydi. Uyku egitimindeki ilk gecesinde yalnizdi uyanmadida zaten😀