sonnenchein Sanırım tükenmek üzereyim , 7 ay 6 günlüğüz oğlum uyumuyor, sallayarak uyuyor normalde ama artık dönüyor, dönüyor uyumuyor, çok yıprandım resmen , bebeği bu şekilde olanlar nasıl bir yol izlediniz?
1gunes sonnenchein yataginiza alin mamasini yataginizds icirin sonrasin da onu sakinleştirerek belini dizlerini bacaklarıma yavas yavas masaj yapın bu esnada beyaz gürültü acabilirsiniz hafif ton da. Benim oğlum da 9 ay 22 günlük ve 1 haftadir uyku yok bende kendi yatagimiza aldim 20 30 dk sonra kollarımda uyuya kaliyor. Hani kalkip emekleme pozisyoni aldikca biraz oyalaniyor cekip koluma yadiriyorum masaj yapıyorum sonrasida direnemiyor uykuya
Bebekcercinli23 sonnenchein ayyy benim kızımda 9 ay 20 günlük asla uyumuyo 9 da uyuyan çocuk gitti bambaşka çocuk geldi yürüyo bide yatmaya götürüyorum hemen salona gidiyo babasının yanına artık tutamıyorum🙄🙄
SedaBayraktar sonnenchein Bebekler öğrendikleri şeyleri tekrar ederler uyumadan önce uyku esnasında bunlar gelişimlerinin bir parcasi sakin olup izleyin izin verin yapsın ondan sonra uyutun emeklemeye başlasın beşikte emekler kalkar devamı gelicek yani☺️