balacey1 Merhaba kızlar, bebeğim 21 günlük sağlık ocağının verdiği Monovit D3 kullanıyoruz. İlaçtan mı bilmiyorum ama 2-3 gündür karın ağrısı, gaz sancısı çekiyor gibi ve kakasını pek yapamıyor. Acaba aranızda kullanan var mı? Tavsiyeniz nedir?
Nobodyyy111 balacey1 15 günlükten beri D vitamini kullanıyoruz hiçbir sıkıntısı olmadı. Bebekler zaten 2. 3. Haftalarından itibaren gaz sancısı çekmeye başlar. Doğdukları ilk 2 hafta gazları sancı yapmaz. Ben gaz sancısı olmayan bebek duymadım hiç her bebek yaşıyo bunu 3. Ayda geçiyo kolik değilse
birprensesanesi balacey1 evet ben kullandım 3 gün aynı şeyi yaşadım bebegimde hemen bıraktık şimdi başka bir d3 başladık pazartesi gününden beri kullanıyorum bir sıkıntısı geçti şükür🤲🏻
Ayfa1608 balacey1 sağlık ocağının ki kabız gaz çok yapıyor. Ocean kullanıyorduk biz ama doktorumuz desiferol plus yazdı onu kullanıyoruz şimdi ocean da güzeldi desiferol de güzel. Ocean özel, desiferol reçeteli
balacey1 Nobodyyy111 Kesinlikle orası öyle ancak ilaç kullanımından sonra birden ortaya çıkınca acaba mı dedim 🤔 Kolik olduğunu nasıl anlarız?
busraaaaeervaaa balacey1 evet sağlık ocağının verdiğii damla benim bebeğimde de gaz yaptı hemen kestik ocean damlaya geçtik çok memnun kaldık gazına da fayda etti bence
NagihanKaya balacey1 bizde de aynı sorun olmuştu bebeğim zaten kolikti üzerine bir de sağlık ocağının verdiği D vitamini damlası aşırı derecede gaz ve huzursuzluk yapmıstı bizde oceana gectik suan memnunuz bir sıkıntımız yok
senadilbaz balacey1 gazı için ayaklarının altına acı elma yağı sürüp masaj yap sonrada çorap giydir ben o kadar faydasını gördüm ki iyiki dedim birde sürekli ayaklarını ileri geri hareketler yaptım karnına bağırsak kısmınw c şeklinde masajlar yaptım çok faydasını gördüm dilersen deneyebilirsin sende belki işe yarar
asya343 balacey1 Ayy bende bilmiyordum onu kullandım çocuğum mahfoldu hemen attım çöpe , ocean aldım onu kullanıyoruz şimdi
balacey1 Yarın ocean alıp kullanmaya başlasak kendiliğinden kakasını ve gazını yapmaya başlar mı? Düzene girer mi yani hemen?