birminnakannesi06 Merhaba hanımlar marmara depremi yine gündem de bende bebeğim için deprem çantası hazırlamak istiyorum liste için fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
RedFlower_ birminnakannesi06 su Düdük (düdük yerine nefes yetmee güç için böyle Daha pratik bişey olsun bence Atıştırmalık bişeyler Işık Powerpnk telefon için Aklıma şuan gelen bu kadar
etuerk birminnakannesi06 ıslak mendil, bez, uzun süreli tarihli yiyorsa kaşık mama, normal mama, su, battaniye, zıbın, tulum, şapka, çorap aklıma bunlar geldi
Beraninannesii birminnakannesi06 Benim bebeğimin var kışlık kıyafetler kilotlu çorap battaniye tulum el feneri bebe bisküvisi kavanoz mama devam sütü su pil powerbank yedek şarj kablosu bez ıslak mendil zıbın birkaç oyuncak biberon emzik hırka çorap var hatirladiklarim
buseabike birminnakannesi06 bende hazırladım bir kat büyük kıyafetlerinden atlet bir büyük beden bez koydum 5-6 tane biberon koydum mama koydum çorap ve battaniye ıslak mendil koydum
HasanEralp birminnakannesi06 Hataylıyım Ankara’da yaşadığım için depremi yaşamadım ailem yaşadı akrabalarım öldü psikolojimize bak artık 😢😢😢 30 haftalık hamileyim 19 aylık oğlum var İskenderunda doğum yaptım şimdi yine İskenderunda yapacam tam şubata denk geliyor aklımda hep ya doğum anında deprem olursa diye düşünüp duruyorum 😢😢😢 Allah yardımcımız olsun
theblackvirgo birminnakannesi06 hwrseyden önce Rabbım bu listedekileri kullanmanızı nasip etmesin öyle bisey de yaşatmasın ama yine de tesbir amaçlı kasik mama uzun tarihli fener bebek bezi ıslak mendil battaniye birkaç tane kiyafet Allah göstermesin amin