dmlaasfkgn aptallarsizi Oğlum kakasını tutuyor sonra kabız oluyor en son artık o kadar sorladıki poposundan kan geldi neden diye araştırmıştım googleden geliyorum 🥲 Bu arada sormuş olayım burdaki annelere ne yapabilirim diye
aptallarsizi dmlaasfkgn oğlunuz kaç yaşında tuvalet eğitiminde mi tuvalet eğitiminde olan çocuklar tutar
AslanAnnesii12 aptallarsizi yanaklarda kızarıklık diş çıkartma belirtisi mi ? Diye aratmışım ve evet diş belirtisiymiş bugün patlamış 😂
dmlaasfkgn aptallarsizi 3 yaşında 4 ay olcak nerdeyse eğitime başlayalı ama kakasını yapınca acıdığını düşünüyor yapmak istemiyor yaparkende ortalığı yıkıyor zannedersiniz doğuruypr o kadar çok ıkınıyor ki 😫
aptallarsizi dmlaasfkgn benim oğlumda korkudan 4 gün boyunca kaka yapmadı😂bazen gidip ya balkona yada kapı arkasına yapardı anlatın korkulacak bişey değil eğer yaparsan sana süprizim olacak hediye verecem gibilerinden konuşun
dmlaasfkgn aptallarsizi Çok denedik ama çok korkuyor yani titritor korkudan bağırıypr popom acıyor diyor ne yapcağımızı şaşırdık
bebitonunannesi_ aptallarsizi çamaşır makinesi az su aldığı nasıl anlaşılır diye aratmişim, bende bu çamaşır makinesi ile rezilim🙄
aptallarsizi bebitonunannesi_ aynı dert bende de var daha 2 gün önce servis geldi başka bi sebepten dolayı Arçelik marka benim ki bu dk param olsa direk değiştiririm o kadar bıktım yani
Aliceharikalardiyarinda aptallarsizi 8.ay atağı, uyku gerilemesi 🤣🤣 lanet olası ataklar bitmeyen uyku gerilemeri kahrolsun sendromlar 🤦♀️
Funda-12 aptallarsizi Alevilik bir mezhep değil inanış biçimidir.bir Alevi olarak veriyim cevabınızı.
aptallarsizi Funda-12 işte Alevilik mezheptir diyen biri vardı instigramda o yüzden araştırdım bende evet dediğiniz gibi inanış biçimiymiş
aptallarsizi elagozlu35 ben dışarı assam 3 gün kalsa da kurumaz bu yüzden çamaşır telini odaya getirdim