aptallarsizi Hayatiseyretmeyegelmisim üstüne alınanlara aşkım😂sigara abdesti bozmaz ilk defa duydum keşke Nihat hatipoğluna sorulsa bu soru😂
Hayatiseyretmeyegelmisim aptallarsizi üstüme alınmadan gruptan ayrılıyorum 😂 aynen abdesti bozmuyormus ama sakizda orucu bozmuyor bilemedim şimdi jsksksksksksk 🤣🤣
HappyQueen aptallarsizi ay ben siyah almıştım bin pisman oldum 🤦🏻♀️😂 şimdiki baktığım renkler dediğin gibi gri bakıyorum 😂
aptallarsizi HappyQueen cnm her sene moda değişiyor zaten modaya uyma sonradan pişman olan çok var herkesin evinde şuna mavi gri koltuk yakınları var gelin evi programına bak içine sinen uzun süre kullanacağın koltuğu seç
aptallarsizi Meri-Mel bazı Aleviler mezhep olduğunu iddia ediyor bende mezhep değil diye biliyordum amin olmak için google amcamıza da sordum oda değil dedi😂
Funda-12 aptallarsizi Alevilik bir mezhep değil inanış biçimidir.bir Alevi olarak veriyim cevabınızı.
deleted20517 aptallarsizi İstanbulda yaşıyorum burnumu pencereden çıkarmamla donması bir oluyor desem yeridir😂
-Gizemli Hayatiseyretmeyegelmisim kız Allah iyiliğini versin sigara orucu bozar abdesti bozmaz sen yanlışlıkla abdest ve orucu karıştırmışsın
aptallarsizi Hayatiseyretmeyegelmisim 😂dur ramazanda soracam Nihat hocaya bozuyor mu bozmuyor mu taş yağmuruna tutulmazsam 😂gelenek oldu artık her sene sorarız